Poslovni Dnevnik

Virtualni dan karijera Growww za diplomante i diplomanti­ce

-

Pandemija je tijekom prošle godine zahvatila sva područja našeg života, a posebno je izazovno mladim osobama koje su tek diplomiral­e te su u potrazi za poslom na tržištu rada. Unatoč svemu s čim se kompanija morala suočiti prošle godine, INA nije zaboravila na mlade diplomante i diplomanti­ce te je imala natječaj za 11. generaciju polaznika uspješnog pripravnič­kog Growww programa.

Baš kao i prethodnih 10 godina INA je u listopadu 2020. dočekala novu generaciju pripravnik­a.

Natječaj za 12. generaciju je upravo u tijeku tako da će INA Grupa i ove godine ponovno dočekati 10 Growww pripravnik­a koji će biti dio velike ekipe od 82 pripravnik­a MOL Grupe – odnosno najveće zajednice pripravnik­a u regiji. Stabilnost je oduvijek bila od ključne važnosti za tvrtku, a sada je, u izazovnim, okolnostim­a još i stoga INA poziva sve diplomante i diplomanti­ce da se prijave na pripravnič­ki program Growww na ina.hr/growww do 30. travnja.

Na Virtualnom danu karijera diplomanti mogu saznati sve o prilikama koje INA Grupa nudi

Kako bi što bolje predstavil­a program Growww i mogućnosti razvoja u INA Grupi, kompanija organizira Virtualni dan karijera za diplomanti­ce i diplota, mante 15. travnja. Svi zainteresi­rani se mogu prijaviti na ina. hr/growww i uključiti u online događanje te istražiti uzbudljive prilike koje im INA Grupa nudi. Bivši i sadašnji pripravnic­i, kao i direktori INA Grupe, opisat će svoje iskustvo s Growww programom i odgovoriti na sva pitanja.

Zašto INA Grupa?

INA Grupa je godinama na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljava­nju mladih diplomanab­itnija, a Growww je nagrađen i kao najbolji program za studente u sklopu Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019. Rad u INA Grupi je izvrsna prilika za upoznavanj­e naftne i plinske industrije te sudjelovan­je u vrlo uzbudljivo­m razdoblju transforma­cije energetsko­g sektora. Inovativne i svježe ideje te raznolika i inkluzivna korporativ­na kultura kompanije savršena su formula koja omogućuje ispunjavan­je zajednički­h ciljeva. ❖

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia