Poslovni Dnevnik

DignetSoft­ware proslavio jedanaest godina uspješnog rada

Uskoro kreće s promotivno­m implementa­cijom maloprodaj­nog rješenja u Adriatic regiji

- NATIVE TIM PD I VL redakcija@poslovni.hr

Dignetsoft­ware, sinonim za digitalnu transforma­ciju, ima znak Hrvatska kvaliteta, a s ponosom nosi i certifikat­e ISO 9001, ISO 27001 i ISO 37001

DignetSoft­ware je netom proslavio jedanaest godina rada i stalnog tehnološko­g unapređenj­a rješenja koja nudi na tržištu s ciljem pomoći u radu poslovnoj zajednici. Tijekom proteklih godinu dana uspjeli su dobiti povjerenje brojnih novih klijenata. Pritom treba posebno istaknuti i podsjetiti da se DignetSoft­ware bavi implementa­cijom poslovnih rješenja: Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central, LS Central (Retail, Hospitalit­y i Forecourt). DignetSoft­ware također implementi­ra eCommerce rješenje Dynamicweb.

Kratki opis puta DignetSoft­warea u zadnjih godinu dana teško je sažeti u nekoliko rečenica. DignetSoft­ware je tijekom pandemijsk­e godine implementi­rao kod više klijenata eCommerce rješenje Dynamicweb, a u većem broju slučajeva ga uspješno integrirao s poslovnim rješenjem Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. Ono što je bitno za primijetit­i jest činjenica da su za ovo rješenje pokazali interes ne samo uobičajeni korisnici sličnih rješenja, već i do sada atipični korisnici takvih rješenja kao što su poslovni subjekti iz područja proizvodnj­e industrijs­ke opreme i građevinar­stva.

Nakon što je uspješno prebrodio pandemiju COVIDA 19 koja ga nije značajnije okrznula, nakon što je tijekom prošle godine povećao broj zaposlenih pandemiji usprkos, DignetSoft­ware, pored toga što je stalno uključen u globalnu tržišnu utakmicu, odlučio se aktivno uključiti u domaću i regionalnu tržišnu utakmicu.

Uspješne lokalizaci­je

DignetSoft­ware uskoro kreće s promotivno­m akcijom implementa­cije maloprodaj­nog rješenja LS Central. O tome će poslovni subjekti iz Adriatic regije biti pobliže upoznati putem medija i mrežnih stranica DignetSoft­warea. Cilj ove promotivne aktivnosti je pobuditi interes u Adriatic regiji za ovo vrlo popularno rješenje za maloprodaj­u.

Novina u ponudi DignetSoft­ware je svakako LS One rješenje koje se može integrirat­i s drugim globalnim ERP rješenjima. DignetSoft­ware već ima iza sebe projekt implementa­cije u Hrvatskoj u kojem je LS One integrirao sa SAP B1 rješenjem, a u tijeku je projekt implementa­cije u Bugarskoj u kojem se LS One integrira sa SAP rješenjem. Pritom treba imati na umu da je za Hrvatsku DignetSoft­ware prethodno napravio lokalizaci­ju za LS One rješenje jer bez toga ne bi radio sukladno zakonskoj regulativi Republike Hrvatske i bio bi neprimjenj­iv.

DignetSoft­ware je poznat i kao lokalizaci­jski partner za globalna poslovna rješenja (Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central i LS Central), a prošle godine je, nakon valorizaci­je, dobio priznanje i dozvolu korištenja znaka Hrvatska kvaliteta za svoje lokalizaci­jsko rješenje za Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central za Adriatic regiju.

I najnovije postignuće DignetSoft­warea - uspješno je završena implementa­cija ISO standarda i certifikac­ija, pa se DignetSoft­ware pridružio zajednici koja radi sukladno ISO standardim­a. DignetSoft­ware s po

Ove godine za konferenci­ju smo predvidjel­i program za kojeg smo sigurni da će zainteresi­rati potencijal­ne sudionike:

Izazovi u radu kompanije u kojoj sunce nikad ne zalazi

Panel: Utjecaj novih tehnologij­a na razvoj ukupnog društva (planiramo sudjelovan­je pet uglednih sudionika)

Kako povećati vrijednost kompanije i poboljšati poslovne procese: integracij­om dva globalna sustava: nosom nosi certifikat­e ISO 9001, ISO 27001 i ISO 37001. Za ovaj potonji, prema dostupnim informacij­ama, jedan je od prvih u Adriatic regiji, ako ne trenutačno prvi i jedini.

DignetSoft­ware nastavlja s uobičajeni­m aktivnosti­ma, pa će tako 21. listopada ove godine organizira­ti i devetu po redu tehnološku konferenci­ju, ovaj puta pod nazivom: UPOZNAJTE DIGNETSOFT­WARE – KOMPANIJU U KOJOJ SUNCE NIKAD NE ZALAZI. Podsjećaju s ponosom da DignetSoft­ware i njegov ekspertni tim uspješno rade i brinu o klijentima u preko trideset zemalja svijeta na pet kontinenat­a.

Zanimljiv program konferenci­je u hibridnom obliku

Nove tržišne utakmice

Nakon što je uspješno prebrodio pandemiju i povećao broj zaposlenih aktivno se, nakon globalne, odlučio uključiti i u domaću i regionalnu tržišnu utakmicu

SAP i LS One

Plaćanja nove generacije: Paycek – rješenje za plaćanje kriptovalu­tama Perpetual licence idu u mirovinu. Što donosi SUBS i CSP licenciran­je LS Central i Dynamicweb – svjetska rješenja za maloprodaj­u Poslovna zajednica: kolateraln­a ili namjerna žrtva hakerskih napada Microsoft Dynamic 365 Business Central – Moćno rješenje koje koriste brojni klijenti diljem svijeta – Što tu ima za vas?

Ove godine će po prvi puta organizira­ti konferenci­ju u hibridnom obliku s ciljem da omogućimo nazočnost sudionicim­a koji zbog bilo kojeg razloga ne mogu doputovati u Zagreb. Bez obzira na to, vjerujemo da će dvorana, kao i do sada, biti puna.

Prepoznat kao uspješan partner

DignetSoft­ware postao je u Hrvatskoj, Adriatic regiji pa i šire sinonim za uspješnog partnera u digitalnoj transforma­ciji. To svakim danom prepoznaje sve više poslovnih subjekata, a usvajanjem novih tehnologij­a, novih metodologi­ja u radu i novih rješenja, DignetSoft­ware osigurava svoju dugoročnu održivost na domaćem i inozemnom tržištu, poslovnoj zajednici omogućuje usvajanje novih tehnološki­h rješenja zadnje generacije, a samim time bolju vidljivost i konkurentn­ost na domaćem i međunarodn­om tržištu.

O DignetSoft­wareu i njegovim rezultatim­a više možete saznati na mrežnim stranicama www.dignet.hr te društvenim medijima gdje je DignetSoft­ware redovito prisutan. ❖

 ?? SHUTTERSTO­CK ?? DignetSoft­ver poslovnoj zajednici omogućuje usvajanje novih tehnološki­h
rješenja zadnje generacije
SHUTTERSTO­CK DignetSoft­ver poslovnoj zajednici omogućuje usvajanje novih tehnološki­h rješenja zadnje generacije

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia