Poslovni Dnevnik

East Gate Mall u Skoplju počinje s radom 29. listopada

-

Trgovački centar East Gate Mall u Skoplju, glavnom gradu Sjeverne Makedonije, investicij­a albanskog Balfin Groupa, bit će otvoren 29. listopada ove godine.

East Gate Mall prostire se na pet razina, ima više od 57.000 četvornih metara prodajnog prostora i čak 2000 parkirnih mjesta, što ga čini najvećim trgovačkim odredištem u cijeloj Sjevernoj Makedoniji i tom dijelu regije. Procjenjuj­e se da će East Gate Mall godišnje posjetiti 12 milijuna kupaca, javlja Indikator.ba.

Trgovački centar bit će prepoznatl­jiv po jedinstven­oj ponudi koja objedinjav­a više od 220 velikih svjetskih i regionalni­h brendova u svim kategorija­ma, od mode, preko restorana, elektronik­e, kućnog pribora, ponude za djecu, do kine i zabave. Neki od poznatih brendova koji će se naći na ovoj toj destinacij­i su Zara i Zara Home, Armani Exchange, Calvin Klein, Sinsay, Mango, XYZ, Kiko, Reserved, Oysho, The Athletes Foot, Twinset, Patrizia Pepe, XYZ, Valentino, Tods, Furla, Neptun Electronic­s, Dsquared2, Pandora, Massimo Dutti, De Facto, Madame Coco, Babor Cosmetics, Prenatal i mnogi drugi. Sve svjetske maloprodaj­ne kompanije dolaze s punim portfeljem svojih proizvoda. Veličina trgovina je impresivna jer se prostiru u prosjeku na 2000 kvadrata. Posebna prednost East Gate Malla je pozicija udaljena samo pet minuta od središta glavnog grada Sjeverne Makedonije, uz autocestu M4. Balfin Group, najveći je abanski i regionalni investicij­ski fond, koji ulaže u razvoj nekretnina, maloprodaj­u, trgovinu i industrijs­ki prostor, usluge, financiran­je kupaca, rudarsku industriju, turizam, energetiku, bankarstvo i poljoprivr­edu.

 ?? ?? Najveći trgovački centar u Sjevernoj Makedoniji investicij­a je albanskog Balfin Groupa
Najveći trgovački centar u Sjevernoj Makedoniji investicij­a je albanskog Balfin Groupa

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia