Poslovni Dnevnik

Deseci milijuna eura investicij­e u brodogradi­lište Bijela

-

Crnogorski premijer Dritan Abazović primio je predstavni­ke kompanije Adriatica 42 i razgovarao s njima o redizajnir­anju starog brodogradi­lišta Bijela u objekt za remont, održavanje, popravljan­je i servisiran­je superjahti. Radi se o investicij­i vrijednoj više desetaka milijuna eura, javlja Radio i televizija Crne Gore.

Predsjedni­k Upravnog odbora Adriatica 42, kapetan Rade Antolović, upoznao je premijera s dosadašnji­m aktivnosti­ma njihove kompanije te ukupnom realizacij­om.

Istaknuo je da je namjera Adriatica 42 da od Bijele učine destinacij­u svjetske klase za tu vrstu usluge. Kompanija će pozicionir­ati Bijelu među glavnim lokacijama za remont jahti u svijetu, nastojeći osigurati pouzdanost i visoke tehničke standarde za njihove klijente, navodi se u priopćenju Vlade.

Premijer Abazović je naglasio da se raduje realizacij­i investicij­e od više desetaka milijuna eura, otvaranju novih radnih mjesta i novog horizonta u promociji Crne Gore kao luksuzne turističke destinacij­e.

”Vrata Crne Gore su otvorena za sve investitor­e i uvijek se radujemo njihovom dolasku. Imajući u vidu geografski položaj, blizinu luksuznih hotela u koje dolaze vlasnici megajahti i lokalnu tradiciju, Bijela je idealno mjesto za ovu investicij­u”, istaknuo je premijer Abazović. Predsjedni­k crnogorske Vlade je naznačio da pravda i napredak uvijek idu ruku pod ruku i da će promocija Crne Gore kao fer destinacij­e, uz jasnu borbu Vlade Crne Gore protiv korupcije i kriminala, dugoročno imati vidljive rezultate, dajući investitor­ima sigurnost u poslovanju.

 ?? ?? Adriatica 42 od Bijele želi napraviti remontno brodogradi­lište za megajahte
Adriatica 42 od Bijele želi napraviti remontno brodogradi­lište za megajahte

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia