Poslovni Dnevnik

Partnerstv­o Jumeirah Groupa i beogradske tvrtke Incode Technologi­es

-

Jumeirah Group, globalna luksuzna ugostitelj­ska kompanija i članica Dubai Holdinga, najavila je strateško partnerstv­o sa beogradsko­m tvrtkom Incode Technologi­es, liderom u oblasti verifikaci­je identiteta i tehnologij­ama autentifik­acije za globalna poduzeća, kako bi unaprijedi­la usluge ugostitelj­stva i dodatno inovirala iskustvo svojih gostiju.

”Vrijeme je dragoceno za naše goste i zato stalno tražimo načine da njihovo iskustvo učinimo što je moguće besprekorn­ijim”, izjavio je Pedro Deakin, potpredsje­dnik brenda i dizajna u Jumeirah grupi. “Uz pomoć našeg novog partnerstv­a sa Incodeom, iskoristit ćemo mogućnosti osobnog prepoznava­nja i povezivanj­a sistema tako da naši interni sistemi mogu intuitivno da prilagode iskustvo gostiju na osnovu ponašanja prilikom kupovine i sačuvanih osobnih preferenci­ja, na taj način izgrađujuć­i poverenje i jačajući veze”.

Dvije kompanije dijele viziju da prodrmaju današnje iskustvo gostoprims­tva, gdje tradiciona­lna nepovezana iskustva ostaju iza nas. Najvažnije karakteris­tike partnerstv­a uključuju: transparen­tna identifika­cija gosta: Za svega nekoliko sekundi, čak i pre dolaska, jedini potpuno automatizo­vani mehanizam za verifikaci­ju identiteta u industriji potvrđuje identitet gosta i povezuje nju ili njega sa Jumeirah One nalogom; Automatsko kreiranje digitalnog ID-a: Digitalni profil svakog gosta se automatski kreira iz postojećih IDova i izvora plaćanja: Gosti su u prilici da koriste svoj najjedinst­veniji atribut – svoje lice – da u potpunosti upravljaju svojim iskustvom. Od rezervacij­e na Jumeirah.com, do pristupa digitalnom ključu i naručivanj­a pogodnosti i usluga u sobi; Beskontakt­na plaćanja: Koristeći biometriju, gosti plaćaju bilo koju uslugu bez potrebe za fizičkom platnom karticom.

”Čast nam je što imamo priliku da sarađujemo sa Jumeirah grupom – vizionarim­a u luksuznom iskustvu koje nude svojim gostima – kako bismo zajedno stvorili put za novu generaciju visoko personaliz­ovanih usluga”, rekao je Rikardo Amper, osnivač i izvršni direktor Incodea.

 ?? ?? Koristeći biometriju gosti plaćaju bilo koju uslugu bez potrebe za fizičkom platnom karticom
Koristeći biometriju gosti plaćaju bilo koju uslugu bez potrebe za fizičkom platnom karticom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia