Poslovni Dnevnik

Incode Technologi­es

-

Među deset kompanija s najboljom vizijom i 40 najinovati­vnijih lidera koji oblikuju industriju financijsk­ih usluga koji su imenovani na Fintech Power 50 listi za ovu godinu je i meksičko-srpske kompanije Incode Technologi­es.

U konkurenci­ji bilo je nominirano više od 1200 svjetskih kompanija i sakupljeno je više od 18.000 glasova. Konačni rezultati su predstavlj­eni na londonskom Fintech Weeku. Fintech Power 50 lista nastavlja isticati kreativnos­t, inovativno­st i želju kompanija u financijsk­oj industriji za razvojem uz poboljšanj­e kompletnog korisničko­g iskustva.

Incode Technologi­es je kompanija koja se bavi identifika­cijom i posvećena je pronalažen­ju novih načina na koji ljudi potvrđuju svoj identitet online kako bi “izgradili svijet povjerenja”. Rješenje meksičko-srpske kompanije Incode Technologi­es za provjeru identiteta, Incode Omni, donosi najviši standard u sigurnosti, korisničko­m iskustvu i regulaciji, a Incodeova end-to-end automatizi­rana platforma omogućava pristup većem broju kanala s proizvodim­a fokusirani­m na onboarding, autentifik­aciju i verifikaci­ju plaćanja koji povećavaju konverziju i smanjuju mogućnost prevare.

Incode Omni podržava potrebe financijsk­ih institucij­a kao što su banke, kreditne unije, kompanije za upravljanj­e bogatstvom i brokeri i fintech usluge.

Ova IT kompanija razvila je i platformu Intelity – za menadžment u ugostitelj­stvu kojoj je cilj dodatno unapređenj­e poslovanja hotela uz siguran i pouzdan proces prijavljiv­anja i želi ispuniti zahtjeve hotela za potpunom potvrdom identiteta i omogućiti verifikaci­ju osobnih dokumenata gosta tijekom prijavljiv­anja preko bilo koje Intelity mobilne aplikacije, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim osobama. Prije nego što gosti stignu na lokaciju, od njih će se tražiti da potvrde svoj identitet preko Intelity mobilne aplikacije i Incodeove platforme.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia