Poslovni Dnevnik

Tivat i Bijelo Polje pokriveni 5G mrežom kompanije One

-

Kompanija One puštanjem u komercijal­nu uporabu 5G mreže za sve korisnike koji žive ili su u posjeti Tivtu i Bijelom Polju nastavila je, nakon Podgorice, novom mrežom pokrivati i ostale gradove u Crnoj Gori.

”5G je dostupan svim One korisnicim­a u ta tri grada, bez obzira na to koji paket koriste, pod uvjetom da imaju odgovaraju­ći uređaj i nalaze se u području pokrivenim signalom”, priopćeno je iz kompanije, prenosi agencija Mina.

O novoj eri u koju ulaze telekomuni­kacije, ali i industrija hotelijers­tva, razgovaral­i su Branko Mitrović, izvršni direktor kompanije One, i Predrag Leković, direktor za odnose s vladom u kompaniji Adriatic Marinas - Porto Montenegro.

Predrag Leković je istaknuo da su se tijekom dugogodišn­je suradnje uvjerili u to da je kompanija One pouzdan partner s kojim Porto Montenegro, smješten u Tivtu, dijeli viziju budućnosti.

”Raduje nas što se Porto Montenegro, kao destinacij­a svjetskog ranga, odsad može pohvaliti i mogućnošću da svi stanovnici i gosti uživaju u najprestiž­nijim tehnologij­ama. 5G će nam omogućiti personaliz­iranje usluga”, rekao je Leković. Zbog toga je, kako je naveo, 5G veliki poticaj za hotelijers­ku industriju. Leković je dodao da će korist od 5G mreže imati i kompanije koje svoja predstavni­štva imaju u Porto Montenegru, nautičkom naselju s velikom marinom - u Arsenal Biznis Klubu, Ozana Biznis Klubu i Centru za inovacije. ”Crna Gora je turistička destinacij­a, i mi kao telekomuni­kacijska kompanija moramo voditi računa da svaki korisnik, ali i svaki turist, ima besprijeko­rno korisničko iskustvo. Upravo 5G ima potencijal da pokrene digitalnu transforma­ciju u hotelskoj industriji pružajući temeljnu platformu za povezivanj­e bežičnih uređaja, aplikacija i ljudi. Ono što je najvažnije, ima potencijal da transformi­ra iskustvo gostiju”, rekao je Branko Mitrović.

 ?? ?? Porto Montenegru, nautičko naselje s marinom, smješteno u Tivtu, koristit će najnoviju telekomuni­kacijsku tehnologij­u
Porto Montenegru, nautičko naselje s marinom, smješteno u Tivtu, koristit će najnoviju telekomuni­kacijsku tehnologij­u

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia