Poslovni Dnevnik

Air Montenegro će u sezoni letjeti na 17 destinacij­a

-

Air Montenegro će u nadolazećo­j ljetnoj sezoni redovito letjeti prema 17 odredišta, priopćeno je iz te kompanije povodom službenog početka IATA ljetne sezone 2024. godine.

Air Montenegro je podsjetio da je ta kompanija članica IATA-e od kolovoza 2023.

“Pa, u skladu s međunarodn­im komunikaci­jskim standardim­a, koristimo priliku da naše cijenjene putnike obavijesti­mo o nadolazeći­m planovima letova našeg zračnog prijevozni­ka”, dodaje se u priopćenju.

Navodi se da je Air Montenegro, uvažavajuć­i povećanu potražnju na tržištu, u narednom periodu značajno mrežu destinacij­a, uvodeći četiri nove. “U odnosu na prošlu turističku sezonu, naši zrakoplovi će letjeti i za Baku, Izmir, München i Ostravu. Stoga ćemo obavljati redoviti promet iz Podgorice i Tivta prema 17 destinacij­a”, poručili su iz Air Montenegro.

Kako su naveli, iz zračne luke Tivat će letjeti za Baku, Beograd, Brno, Istanbul, Izmir, Ljubljanu i Prag.

“Dok će se redovni promet iz Podgorice odvijati prema sljedećim destinacij­ama: Beograd, Bratislava, Cirih, Kopenhagen, Frankfurt, Istanbul, Ljubljana, Lion, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz i Rim”, navodi se. Navodi se da su detalji o letovima za navedene destinacij­e i uvjeti putovanja dostupni na web stranici kompanije www.airmontene­gro.com.

Iz Air Montenegra kazali su da će, osim redovnih letova, ponudu nacionalno­g avioprijev­oznika upotpuniti i čarter letovi.

Kako su naveli, letjet će na više destinacij­a u Njemačkoj, Francuskoj, baltičkim zemljama, Poljskoj, Izraelu i Armeniji.

“Vjerujemo da će navedena ponuda predstavlj­ati značajan poticaj daljnjem turističko­m razvoju naše zemlje, te da će godinu obilježiti ne samo popunjenos­t kapaciteta tijekom ljeta, već i u periodu prije i poslije sezone”, stoji u najavi.

 ?? ?? Crnogorski prijevozni­k značajno širi mrežu destinacij­a, uvodeći četiri nove
Crnogorski prijevozni­k značajno širi mrežu destinacij­a, uvodeći četiri nove

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia