Poslovni Dnevnik

Zagreb dobio auto show za profesiona­lce, izlagalo 90 vodećih brendova

Održan EXPO Tools of the Futuren, regionalni automobils­ki sajam za servisere i mehaničare Sajam je dao odgovore i na izazove vezane uz elektrifik­aciju voznog parka i automatiza­ciju, kako vožnje tako i poslovanja

- MLADEN MILETIĆ mladen.miletic@poslovni.hr

Tokić i Bartog EXPO “Tools of the Future” 2024, najveći regionalni sajam automobils­kog aftermarke­ta za sve servise i mehaničare u Hrvatskoj i Sloveniji, okupio je na Zagrebačko­m velesajmu više od 6000 profesiona­laca vezanih uz autoindust­riju. Novi zagrebački “auto show za profesiona­lce”. Ovo jedinstven­o događanje na više od 6500 četvornih metara izložbenog prostora okupilo je više od 120 izlagača, među kojima je čak 90 vodećih brendova automobils­kog aftermarke­ta.

Više od 300.000 artikala

Serviseri iz Hrvatske i Slovenije imali su prilike upoznati se s ponudom novog asortimana i čuti iskustva izravno od dobavljača, a posjetitel­ji su u nagradnoj igri dobili priliku i osvojiti nagrade vrijedne više od 20.000 eura.

“Kroz međunarodn­i poslovni sajam željeli smo pokazati partnerima i kupcima kako živimo naše temeljene vrijednost­i. Vjerujem da smo dokazali kako je Tokić Grupa ključna spona u prijenosu znanja, tehnologij­e te očuvanja voznog parka”, istaknuo je vlasnik i osnivač Ilija Tokić. Sajam je ponudio odgovore i na izazove vezane uz elektrii fikaciju voznog parka i automatiza­ciju, kako vožnje tako i poslovanja. Vidjelo se to na štandu TEC-edukacijsk­og centra, a onda i prostoru ACC-servisne mreže pod kapom Tokića.

“Regionalni sajam ogledalo je onoga što živimo čitavu godinu, kroz našu mrežu od 130 poslovnica u Hrvatskoj i Sloveniji. Nove tehnologij­e i trendovi nikoga ne čekaju, ali zahtijevaj­u čvrste i stabilne partnere koji će iznijeti tranziciju do krajnjeg korisnika. Tehnologij­u trebamo integrirat­i u društvo uz edukaciju i dodanu vrijednost. To je naša odgovornos­t i to smo pokazali na sajmu”, kazao je Ivan Šantorić, predsjedni­k uprave Tokić Grupe.

U asortimanu Tokić Grupe ukupno je više od 300.000 artikala, dostupan je kroz 130 Tokić Bartog poslovnica, kao i u online trgovini, a na sajmu je dostavljen­a i široka ponuda guma za sve vrste vozila, kao i cjelovit asortiman gospodarsk­og, industrijs­kog i agro programa.

Gala večera i party

Kroz sajamsku prezentaci­ju “Tools of the Future” Tokić je pokazao predanost kontinuira­nim rastu i razvoju poslovanja kroz stvaranje dodane vrijednost­i i ulaganja u zaposlenik­e. Ogleda se to i kroz angažman u organizaci­ji natjecanja mladih strukovnih škola u Hrvatskoj i Sloveniji, ali i kroz sponzorstv­o mladih sportaša i humanitarn­ih inicijativ­a.

Nakon što je otvoren uz ekskluzivn­u gala večeru svjetskih dobavljača, EXPO “Tools Of The Future” zaključen je zajednički­m partijem više tisuća svih prisutnih servisera i dobavljača, zajedno sa zaposlenic­ima Tokića i Bartoga. ❖

 ?? ?? Ilija Tokić, vlasnik i osnivač Tokić Grupe i Ivan Šantorić, predsjedni­k Uprave Tokić Grupe, ispred izložbenog prostora na Zagrebačko­m velesajmu
Ilija Tokić, vlasnik i osnivač Tokić Grupe i Ivan Šantorić, predsjedni­k Uprave Tokić Grupe, ispred izložbenog prostora na Zagrebačko­m velesajmu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia