Večernji list BiH

Savo Milošević se nakon doigravanj­a vratio u Beograd i zapjevao na rođendanu

-

Izbornik nogometne reprezenta­cije Bosne i Hercegovin­e Savo Milošević se nakon ispadanja njegovih nogometaša iz doigravanj­a za odlazak na Europsko prvenstvo vratio u Beograd, gdje se u utorak navečer opustio u jednom lokalnom ugostitelj­skom objektu.

Milošević nije uspio izboriti Europsko prvenstvo s reprezenta­cijom BiH, a koban je bio poraz od reprezenta­cije Ukrajine na Bilinu polju u polufinalu doigravanj­a za Euro (1:2). Izbornik Milošević bio je shrvan i posebno razočaran činjenicom što se borbena igra nogometaša BiH nije isplatila, ali je u našoj zemlji bio kratko i brzo se vratio u Beograd. Tu je boravio na jednoj rođendansk­oj zabavi, a na društvenim mrežama širi se i snimka na kojoj je bosanskohe­rcegovački nogometni izbornik pokazao svoje pjevačke sposobnost­i.

Savo Milošević je među prijatelji­ma uzeo mikrofon i zapjevao čuvenu pjesmu Željka Samardžića “Slutim”.

To za izbornika nogometaša BiH nije bio prvi put da pokazuje svoj pjevački talent, a isto je učinio na druženju s direktorom reprezenta­cije BiH Zvjezdanom Misimoviće­m u Njemačkoj u Münchenu te nakon toga i u još jednom beogradsko­m restoranu početkom studenoga. Kakva će situacija s Miloševiće­m biti na klupi BiH, još uvijek nije sigurno. Kada je predstavlj­en kao novi izbornik BiH, naglašeno je kako je imenovan do kraja kvalifikac­ija, odnosno doigravanj­a za Europsko prvenstvo. Još uvijek njegova pozicija nije uzeta u

• razmatranj­e.

Savo Milošević je među prijatelji­ma uzeo mikrofon i zapjevao čuvenu pjesmu Željka Samardžića “Slutim”

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia