Večernji list BiH

Sergej Trifunović prvi put u javnosti s 24 godine mlađom zaručnicom

-

Sergej Trifunović (52) prvi put je viđen u javnosti sa svojom zaručnicom Isidorom Mijanović (28) nakon što su njihove zaruke privukle pozornost javnosti.

Naime, fotografi su ih snimili na promociji knjige Zorana Kostića Caneta u Beogradu. Isidora se nedavno oglasila u povodu zaruka:

- Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je to zahtijevao, ali, naravno, ja ću vas uvijek ispoštovat­i. Što da vam kažem? Presretna sam, presretni smo oboje. Jako mi je lijepo, uživamo - navela je.

Otkrila je kako je njezina želja da se vjenčaju do kraja ove godine.

- Nemamo još nikakve detalje. Te slatke muke nas tek čekaju - kazala je. Glumac je nedavno na Instagramu podijelio njihovu zajedničku fotografij­u uz opis: “Što i vama svima želim”.

“Bože, ma je li moguće? Ako je itko poslije Čole toliko iščekivan, onda je to naš Sergej”, “Pa konačno, Sergio. Prelijepi ste! Love is in the air”, “Najljepša i najbolja. Imaš bolji ukus od nje, ali ste pravi ovako zajedno. Sretno”, neki su od komentara.

Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova. Ona se ranije zabavljala s košarkašem Ninom Čelebićem. O Sergejevu ljubavnom životu dugo se nagađalo. Lijepa Isidora, koja je 24 godine mlađa od Sergeja, uspjela je uraditi nešto što mnogima prije nje nije pošlo za rukom. Među poznatim ljepoticam­a koje su pale na Sergejev šarm, a o kojima je brujala javnost, našle su se Marina Perazić, Nataša Bekvalac, Marija Karan, Maja Mandužuka, Katarina Žutić, a iako ove romanse nikada nisu službeno potvrđene, o njima je brujala Srbija. Svi pamte ljutitu reakciju Bekvalac kada ju je Sergej predstavio u jednoj

• emisiji.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia