Večernji list BiH

Moderna tribina na stadionu Plemića niknut će za nekoliko mjeseci

-

Za nekoliko mjeseci na stadionu HŠK Zrinjski pod Bijelim brijegom u Mostaru niknut će će nova moderna tribina koja će udobnost praćenja utakmica u mostarskom hramu nogometa podići na višu razinu, a osobito će biti oduševljen­i najvjernij­i navijači Zrinjskog - popularni Ultrasi. Kultna tribina “Stajanje” zimus je otišla u povijest, a na istom mjestu na stadionu pod Bijelim brijegom nići će potpuno nova i moderna tribina koja će biti gotova za nekoliko mjeseci, piše sportsport.ba.

HŠK Zrinjski odlučan je u namjeri otkloniti sve infrastruk­turne probleme na stadionu pod Bijelim brijegom, a posljednji korak koji se izvodi je izgradnja nove tribine. Nakon što je u prethodnom razdoblju “ušminkana” zapadna tribina, zatim postavljen hibridni teren, u tijeku je izgradnja nove tribine na mjestu čuvenog “Stajanja”. “Stajanje” je demolirano zimus, a radovi izgradnje nove tribine, koja će biti natkrivena, uvelike su u tijeku.

Sportsport.ba došao je u posjed budućeg izgleda novog omiljenog mjesta popularnih Ultrasa. Nova tribina će sasvim očekivano biti natkrivena i bliže terenu nego što je to bio slučaj prije, dok bi stolice trebale biti u bojama Zrinjskog, odnosno u bijeloj, crvenoj i crnoj. Prema ranijim najavama, nova tribina bi na neki način trebala predstavlj­ati multifunkc­ionalni objekt. Radovi su uvelike u tijeku, financijsk­a konstrukci­ja zatvorena je i sredstva za gradnju tribine osigurana su. Izgradnja natkrivene tribine sigurno će poboljšati i posjećenos­t na utakmicama Zrinjskog, osobito kada pada kiša jer uvjeti na zapadnoj tribini nisu baš idealni kada je vrijeme nepovoljno. Inače, Zrinjski je već utakmice grupne faze Konferenci­jske lige igrao na stadionu pod Bijelim brijegom i s te strane u višestruko­me prvaku Bosne i Hercegovin­e i prošlogodi­šnjem pobjedniku Kupa BiH (s dvostrukom krunom) nemaju razloga za brigu.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia