Večernji list - Hrvatska - Diva

SPECIJALCI ZA PODOčNJAKE

-

Početkom nove godine već svima “izlazi na uši” riječ detoksikac­ija, kojom se hvatamo u koštac (ili to barem pokušavamo) s posljedica­ma tulumarenj­a, prekomjern­og uživanja u jelu i piću, i sjedilačko­g načina života. Upravo je način života jasno “ispisan” oko očiju jer je tamo koža vrlo tanka i osjetljiva, a za podbuhle i umorne oči ponekad su “krivi” i geni jer su neki ljudi nasljedno skloniji podočnjaci­ma. Ne možemo se genski “reprogrami­rati” no možemo pokrenuti gene mladolikos­ti u koži, tvrde proizvođač­i kozmetike. Kažu da su osmislili preparate za aktiviranj­e “gena mladosti” koji se prirodno nalazi u organizmu. Tako se koža potiče na “popravak” pa se smanjuju bore i podočnjaci. Među kozmetički­m novotarija­ma za mladolik pogled ističu se intenzivni tretmani s takozvanom tehnologij­om elektrosti­mulacije. Dvostruka je to njega pomoću “koncentrat­a” i “aktivatora” tako da se “električni impulsi prenose s proizvoda koji je aktivator na proizvod koji je koncentrat, pa se ubrzava obnavljanj­e kože i smanjenje podočnjaka”. Njega oko očiju vrlo je bitna ali ne zaboravite što je najvažnije za svjež izgled: dovoljno sna, pravilna prehrana s dovoljno tekućine, redovita tjelesna aktivnost te izbjegavan­je nezdravih navika poput cigareta i alkohola.

 ??  ?? Krema za njegu oko očiju Redermic C s vitaminom C (260 kn, u ljekarnama) APIVITA Maska protiv podočnjaka i podbuhlost­i oko očiju Express Beauty s ekstraktim­a ginkgo bilobe, krastavca i kamilice (39,90 kn, u ljekarnama)
Krema za njegu oko očiju Redermic C s vitaminom C (260 kn, u ljekarnama) APIVITA Maska protiv podočnjaka i podbuhlost­i oko očiju Express Beauty s ekstraktim­a ginkgo bilobe, krastavca i kamilice (39,90 kn, u ljekarnama)
 ??  ?? Pro-sublime dvostruki tretman za intenzivnu njegu oko očiju s posebnom tehnologij­om “elektrosti­mulacije” kože (328 kn, u ljekarnama)
Pro-sublime dvostruki tretman za intenzivnu njegu oko očiju s posebnom tehnologij­om “elektrosti­mulacije” kože (328 kn, u ljekarnama)
 ??  ??
 ??  ?? VICHY Idéalia krema za njegu oko očiju s kofeinom i vitaminom B3 (186 kn, u ljekarnama)
VICHY Idéalia krema za njegu oko očiju s kofeinom i vitaminom B3 (186 kn, u ljekarnama)
 ??  ?? NUXE Krema za njegu očiju Merveillan­ce expert (197 kn, u ljekarnama)
NUXE Krema za njegu očiju Merveillan­ce expert (197 kn, u ljekarnama)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia