Večernji list - Hrvatska - Ekran

Talijanska mlada Gianna udari Gaela i prekori Anel

-

Ponedjelja­k

Eloisa kaže Pedru da će, ako se oženi Aitanom, dopustiti Fiorelli da nastavi raditi kod njih. Aitana kaže Fiorelli da je Pedro njezin zaručnik i uvrijedi je. Gael kaže Gianni da će mu nedostajat­i, ali da će se opet vidjeti na sveučilišt­u. Fiorella kaže Pedru da će živjeti s Giannom u Vittorijev­oj kući, ali da će ona i Gianna spavati u gostinjsko­j sobi. Pedro je očajnički moli da pobjegne s njim, a ona to odbija zbog Gianne. Pedro kaže Fidelu da nije fer da je njegova baka otpustila Fiorellu. Fidel mu kaže da je ona ionako trebala otići kad se zaručila za Vittorija. Eloisa kaže svojoj obitelji da će Aitana raditi u tvrtki.

Utorak

Diana pokazuje Vittoriju mobitel, a Fiorella joj uzrujana kaže da je njezin. Pedro kaže Fidelu da je očajan jer Fiorella uopće ne odgovara na njegove pozive i poruke. Misli da ga Fiorella zaboravlja i da je možda bolje da je tako. Federica kaže Soniji da mogu učiniti da Aitana zažali što radi ondje te je natjerati da sama ode. Sonia kaže Pedru da je bila ljubomorna na Fiorellu i da joj sad on može posvetiti više vremena. Pedro odgovori da dijete neće biti razlog da njih dvoje budu zajedno.

Srijeda

Fiorella kaže Vittoriju da joj je teško biti uz muškarca koji je mnogo stariji od nje, a on ogovara da će s njim biti sretna. Aitana, Pedro, Vittorio i Fiorella slučajno se sretnu u restoranu. Aitana pokušava dokazati da su vrlo sretni, a Pedro ne može sakriti ljubomoru. Osvaldo kaže baki da će Sonia prestati raditi jer ne želi da izgubi još jedno dijete. Eloisi je drago što se ponaša kao obiteljski čovjek. Benito kaže Roxani da neće podnositi da je on sustavno maltretira i da će tražiti drugi posao.

Četvrtak

Fiorella vidi Vittorija i Dianu kako se ljube te čuje kad joj on kaže da voli jedino Fiorellu. Aitana pokušava zavesti Pedra. Eloisa ih prekida i izlazi. Aitana ga pokušava ponovno zavesti, ali Pedro izlazi kada čuje da se Gael i Benito tuku. Pedro zahtijeva od Gaela objašnjenj­e, a on mu odgovara da nema pojma zašto je Benito došao i počeo vikati na njega i udarati ga. Vittorio se želi ispričati Fiorelli za poljubac, a ona mu kaže da zna da ju je odbacio.

Petak

Gianna se ispriča Gaelu jer ga je ošamarila. Gael je uvjerava da je nikad neće prevariti jer je voli. Vittorio kaže Fiorelli i Gianni da su mu preporučil­i kardiologa za Giannu. Gianna kaže Vittoriju da ne razumije zašto ne može i dalje viđati dr. Elizaldea, a Vittorio odgovori da je ovaj liječnik stručnjak i da želi najbolje za nju. Sonia se savija od boli i završi u bolnici. Eloisa je zabrinuta, a Julieta i Sergio je pokušaju smiriti.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia