Večernji list - Hrvatska - Ekran

Crna ruža

Kendal traži utvrđivanj­e očinstva kako bi dokazao da je Mehdi njegov sin

-

Ponedjelja­k

Baranov je život ugrožen, a Ebru se više ne može nositi s time. Pokrenula je tužbu u kojoj tvrdi da su joj ukrali Barana. Međutim, stvari će brzo izmaknuti kontroli. Ozlem je povrijeđen­a jer su se Kasim i Sibel oženili. Baran je u bolnici došao k sebi i saznao da su Narin i Kadrije uhićene. Iako za sve krivi Ebru, ubrzo će saznati istinu. Emre izjavljuje ljubav Maji. Kendal je bijesan jer je Sibel odvela Mehdija. Mora ići na DNK testiranje kako bi dokazao očinstvo.

Utorak

Ajše se ne slaže s majčinom odlukom da se uda za Kasima. Maja ispriča Baranu kako je Narin odvela ranjenu Ebru u baraku gdje je gotovo izgorjela živa. Baran je u šoku i ne može joj to oprostiti. Kako bi se osvetila Kasimu i Sibel, Ozlem odluči priznati Ajše istinu vezanu uz njezina oca. Ajše saznaje da joj je Kasim otac. Baran odlazi iz konaka. Sibel teško podnosi svađu s Ajše koja joj ne može oprostiti još jednu laž. Kendal gotovo uguši Sevdu koja mu prizna da ju je Kenan poslao

Srijeda

Narin i Ebru krenule su u potragu za Baranom koji je otišao čamcem. Čekaju ih teški dani. Kendal je pokrenuo postupak utvrđivanj­a očinstva kako bi dokazao da je Mehdi njegov sin. Ozlem je izradila duplikat ključa koji skriva veliku Kandrijinu tajnu koju je ona odlučila otkriti. Nakon zadnje svađe i otkrivanja da joj je Kasim otac, Ajše se još nije vratila kući. Sibel je zabrinuta.

Četvrtak

Maja priznaje Adi da su ona i Emre u vezi. Melek se planira osvetiti za Sabrijevo ubojstvo. Tužna Ajše odluči potražiti Barana, ali se neugodno iznenadi kada ga zatekne u zagrljaju druge djevojke. Ozlem je slučajno ostala zaključana u sobi u kojoj Kadrije skriva svoju veliku tajnu. Rustemagin sin Merdan prizna obitelji da se što prije želi oženiti s Melek. Ruzgar je povrijeđen jer Ebru nije došla na njegovu priredbu u školi, razlog je opet Baran. Ozlem saznaje da je trudna.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia