Večernji list - Hrvatska - Ekran

Emir želi otkriti istinu

-

PONEDJELJA­K Zejnep nastavlja svoju istragu u kući te poseže za prvim velikim adutom koji čuva protiv Emira. Nihan za to vrijeme donosi važnu odluku vezanu uz Kemalov život. Kemal se u borbi protiv Emira našao na kušnji u kojoj je sa svih strana okružen vatrom. Odande ne postoji izlaz koji ga neće opeći. Korak koji Kemal napravi kako bi se izvukao iz tog obruča zauvijek će poremetiti ravnotežu u njegovu životu ili će ga učiniti sličnijim Emiru.

UTORAK Kemal i obitelj suočeni su s ispitom iskrenosti, savjesti i pravde. A osoba koja Kemala najbolje razumije u tom procesu jest Nihan. Baš kao nesretnu ljubav, sada dijele i rane. Zlo koje je Emir pokrenuo kako bi udaljio Nihan od Kemala unosi teškoće u njihovu beskrajnu ljubav i isprepleće im putove. Kad Tarik završi u pritvoru, Emir Kozdžuoglu nastavlja koristiti svaku priliku da otvori novu frontu u ratu.

SRIJEDA Vildan je odlučna u namjeri da ne prihvati Zejnepin i Ozanov brak pa pokušava na drugi način Zejnep izbaciti iz njihovih života. Vildan se korak po korak sve više približava stvarnom razlogu Zenjepina vjenčanja s njezinim sinom. Odsad će Zejnep u toj vili svaki dan dočekati nož u leđa. Kad se Kemal da u istraživan­je najveće tajne u Emirovu životu, Nihan i Otrov su uz njega. Svaki trag koji osvane pred Kemalom i njegovim prijatelji­ma još malo otvori vrata nove i još veće tajne.

čETVRTAK Emira potrese ono što je saznao od Kemala i

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia