Večernji list - Hrvatska - Ekran

TARA ROSANDIĆ U ULOZI MEDICINSKE SESTRE UNOSI NEMIR

-

Mladu zagrebačku glumicu Taru Rosandić gledatelji će od ovog tjedna moći pratiti u RTL-ovoj dramskoj seriji “Pogrešan čovjek” u kojoj igra medicinsku sestru Tinu.

– Tina je pametna, samosvjesn­a mlada žena koja je možda malo izgubljena u modernom svijetu jer je njezina profesija da se brine o drugim ljudima, što baš i nije praksa u današnjici. Sviđa mi se njezin lik jer mislim da je primjer svih žena koje se danas traže u životu – izjavila je Tara koja se odmah uklopila ekipu. – Srećom, imam nekoliko kolega koje već poznajem, svi su nevjerojat­no susretljiv­i i brinu se da me učine sretnom. Tako da mogu reći da je cijela stvar – pjesma – ističe perspektiv­na zagrebačka glumica kojoj baš sve polazi od ruke – kazalište, filmovi i serije. Tara je dio Gavellina ansambla i glumila je u mnogim domaćim filmovima poput “Narodni heroj Ljiljan Vidić”, “Kosac”, “Zvizdan” ili “Život je truba”. Pratili smo je i u serijama “Zauvijek susjedi”, “Pod sretnom zvijezdom”, “Čista ljubav” te “Počivali u miru 3”. A od ovog tjedna gledatelji će je pratiti i u ulozi brižne medicinske sestre Tine koju krase hvalevrije­dne osobine poput optimizma, vedrine i otvorenost­i te će joj za oko posebno zapeti Crni u kojem će prepoznati dobru dušu i iskrenog čovjeka.

U kojem će se smjeru razvijati njezina uloga i odnos s Crnim, ne propustite doznati u novim epizodama dramske serije “Pogrešan čovjek” od ponedjeljk­a do petka u 20 sati na RTL-u! – Tina je pametna, samosvjesn­a mlada žena koja je možda malo izgubljena u modernom svijetu jer je njezina profesija da se brine o drugim ljudima – kazala je Tara Rosandić o svojoj ulozi.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia