Večernji list - Hrvatska - Ekran

MOJ YOUTUBE KANAL IMA OKO 100.000 PRETPLATNI­KA I 130 MILIJUNA PREGLEDA

-

Ljudi vole i te nove hitove i neke stare romantične pjesme. Trudim se na koncertima izvesti ono što publika voli. Neke su u repertoaru, neke bend i ja maknemo da osvježimo program. Sve to skupa sam ja.

Vi ste Splićanka. Poznato je da je Split dao puno sjajnih vokala u koje i vi spadate. U čemu je tajna?

A Mediteran, od malih nogu na sve strane svi pjevaju. Po konobama, kantunima, plažama. Takav je Split.

Pjevali ste i dva koncerta s Oliverom. Tko je za vas najveća pjevačka zvijezda kod nas?

Da, Oliver nažalost nije s nama, ali ostaju uspomene.

On je za mene svakako bio najveća naša pjevačka zvijezda.

Slikali ste se s ljepljivom vrpcom na kojoj je pisalo „sex tape“i to popratili riječima „da je to jedini sex tape“koji se od vas može očekivati. Aluzija je bila očita – zašto ste imali potrebu to napraviti?

Ničije ime nisam spomenula. Samo sam rekla da je nanesena šteta i mojoj i budućim generacija­ma pjevačica i ne bih se vraćala na tu temu. Što sam imala reci, već sam rekla.

Planet Lille je brand koji ste osmislili kao shop i već ste lani prodavali svoje kalendare, bit će kalendar i ove godine? I još proizvoda u web-shopu?

Da. Prodaja kalendara za 2018. išla je sjajno. Zato i ove godine izlazi novi. A i shop će biti pun različitih proizvoda s mojim likom jer publika to traži.

Kad će novi album?

Album će se zvati “Revolucija”. Snimam zadnje pjesme. Izaći će 23. 11. ako uspijem sve snimiti u rokovima. Jer između radim i koncerte, i shop, i show (smijeh).

Lillecoin ?

Tu kriptovalu­tu zamislili smo u jednom obliku, a izaći će na tržište u drugom, i to uskoro. Onda i više o tome kada izađe.

vi? Koji su vam plano-

Puno novih pjesama, koncerata, putovanja... lijepo je putovati.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia