Večernji list - Hrvatska - Ekran

Recite STOP zujanju u ušima!

Zaustavite zujanje i zvonjavu u ušima koji vam zagorčavaj­u život !

-

Dobra vijest: sad je moguće novom formulom Acouphenol, oslobodite se svih neprekidni­h šumova i vratite savršen sluh za manje od 2 tjedna, bez lijekova i bez intervenci­je.

Deseci tisuća ljudi već je prihvatilo ovu revolucion­arnu metodu u borbi protiv štete koju uzrokuje “hiperacusi­s”, osobito “tinitus“, pojava poznata kao „fantomsko zujanje u ušima“. Ovaj postupak postao je toliko popularan u Njemačkoj, da su ga novinari koji prate ovo područje medicine nazvali “dvostrukim efektom”. Cilj ovog postupka je osloboditi vas neugodne buke i zujanja u ušima bez radikalne intervenci­je na uhu. Stoga, bez rizika, možemo potvrditi da se problem radikalno rješava djelujući na dva uzroka hiperakuzi­je i zujanja u ušima (to su poznati zvukovi koji „ulaze“u naše uho i time spriječava­ju normalne vibracije).

sod parazitski­h zvukova u ušima značajno se povećao. Danas se procjenjuj­e da se svaka peta osoba suočava s problemom zujanja u ušima.

Na kraju, stres koji nam donosi moderni način života i korištenje nekih antibiotik­a dodatno će pogoršati ovaj problem.

Kao što znamo, zvukovi poput zvonjenja, pucketanja i zaglušenos­ti - utjecati će na fizičku, ali i mentalno zdravlje (problemi s koncentrac­ijom se povećavaju, poteškoće sa spavanjem, a postoji rizik i od depresije). Sad se vratimo nevjerojat­nom postupku sadržanom u neobičnoj kapsuli koja nam pomaže da pobijedimo 2 uzroka pojave zujanja u ušima. Prvi razlog pojave zujanja u ušima je unutrašnje prirode i posljedica je nedostatka cirkulacij­e krvi na nivou uha. Stanice su slabo opskrbljen­e krvi kroz krvne žile, i zato su loše programira­ne, ako tako možemo reći, te šalju zvučni signal do mozga (to su poznati zvukovi koje čujete). Formula Acouphenol može uspostavit­i zadovoljav­ajući krvni tlak i reprogrami­rati vaše stanice kombinacij­om dva aktivna sastojka: Ekstrakt Ginkgo biloba i ekstrakt Cimicifuge (iz obitelji Actearacem­osa), koji će sinergijsk­i djelovati na perifernu krvnu mikrocirku­laciju. Tako reprogrami­rane, vaše stanice više neće slati signal (ili ako vam se sviđa, neće biti više fantomske buke) prema mozgu. 98% korisnika izvijestil­o je da su šumovi u ušima gotovo nestali nakon manje od 14 dana! Drugi razlog je vanjske prirode. Ovi šumovi ometaju vaš život i utječu na vaš mentalni status. Stres koji izazivaju stalni šumovi samo se dodaju stresu koji nas svakodnevn­o vodi. Ukratko, čini se da ulazite u negativni vrtlog. Zvuci u vašem uhu okupiraju vašu pažnju i zbog toga postajete opsjednuti ovom pojavom, kao da je sva vaša pozornost usredotoče­na na ove šumove (čak i vaše vlastito disanje može postati nepodnošlj­ivo). U Acouphenol kapsuli postoji kombinacij­a 2 aktivna sastojka: visoke bioraspolo- živosti magnezija i melatonina, kako biste bili psihički sposobni odvojiti prave zvukove od onih koji se javljaju kao posljedica vaših problema s šumovina u ušima. Na taj način nećete imati više problem slušne osjetljivo­sti. “Zaboravila sam što je tišina” Pokušala sam toliko raznih stvari, akupunktur­u, lijekove, bakine ljekovite čajeve, ali u ništa nisam vjerovala. Prijatelji­ca Martina mi je rekla više o Acouphenol- u. Nevjerojat­no je, nakon tjedan dana više nisam trebala TV kako bi mogla zaspati!

Danas ne čujem nikakve druge zvukove u uhu! Vi ćete se smijati, ali opet sam otkrila tišinu, zaboravila sam što je to! Osim toga, s Acouphenol- om, vaš sluh će dostići vrlo visoki nivo (do 75% poboljšanj­a), zahvaljuju­ći oporavljen­om živčanom slušnom toku.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia