Večernji list - Hrvatska - Ekran

THE VOICE: MENTORI I TIMOVI

-

TIM VANNA

U žiriju “The Voicea” ove se godine prvi put našla Vanna. Mnogima omiljena pjevačica izabrala je 10 kandidata s kojima će marljivo raditi da bi se plasirali što dalje u natjecanju, a u tome će joj pomoći i iskusni glazbeni treneri, pjevačica Djordjija Palić i glazbeni producent Goran Kovačić. Vanna u svojem timu ima zaista izvanserij­ske talente, a to potvrđuje i činjenica da su među odabranima svoje mjesto našli i nekadašnji finalisti Supertalen­ta Darija Ramljak i Filip Rudan. Uz njih tu su još Albina Grčić, Gianluca Draguzet, Mija Mihanović, Tin Šarić, Mia Reba, Kristian Marolt i Ivan Sever. Mjesto u Vanninu timu našla je i nekadašnja Miss Hrvatske Angelica Zacchigna. Svi oni ne kriju sreću što imaju priliku učiti od jedne od ponajbolji­h glazbenica na našim prostorima.

TIM MASSIMO

Mjesta u timu Massima Savića punila su se nevjerojat­nom brzinom. Jedan od najzapažen­ijih nastupa imala je Argentinka Maria Florencia Celani koja je u Hrvatsku stigla prije dvije godine. Oduvijek je željela živjeti u Europi, a kada je preko Croaticuma dobila priliku doći u zemlju svojih predaka, to joj se činilo kao dobra ideja. Žiri je oduševila izvedbom hita “Listen” slavne Beyonce, iako je zbog fizičkog izgleda i energičnos­ti mnogi nazivaju i hrvatskom Shakirom. Uz nju mjesto u timu pronašli su i Vjekoslav Banovčić, Eric Vidović, Bruna Levar, Josip Palameta, Roko Bučić, Adriana Vidović, Ivo Kralj, Petra Roško i Stela Šmit. Svoje znanje članovima Massimova tima prenosit će i pjevačica Valerija Nikolovska te glazbeni producent, aranžer, tekstopisa­c i skladatelj Predrag Martinjak.

TIM GOBAC

Neponovlji­vi Davor Gobac u lov na pobjedu krenuo je s 10 talentiran­ih koji su ga najviše oduševili tijekom audicijski­h emisija. Priliku da o glazbi uče od čovjeka koji je na sceni više od tri desetljeća dobili su Petra Perišić, Iva Islambegov­ić, Dora Juričić, Domagoj Olujić, Tea Lovreković, Maroje Strgačić, Eni Pupić Marijan koju neki pamte i iz X factora, Andrea Sentić, Vinko Ćemeraš , Dora Juričić i Aleksandar Baić. Ovaj 33-godišnji Karlovčani­n svira klavir i ukulele te sklada i piše pjesme. Pronalazi se u glazbenim stilovima bluesu, soulu i funku. Sa svojim bendom katkad ima nesuglasic­e pa kaže: “Kada se bend svađa, vokal ode na The Voice”. Pojačanje u timu Gobac su pjevačica Gina Victorija Damjanović te glazbeni autor i producent Srđan Sekulović Skansi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Filip Rudan
Filip Rudan
 ??  ?? Kristian Marolt
Kristian Marolt
 ??  ?? Ivan Sever
Ivan Sever
 ??  ?? Albina Grčić
Albina Grčić
 ??  ?? Gianluca Draguzet
Gianluca Draguzet
 ??  ?? Mia Reba
Mia Reba
 ??  ?? Josip Palameta
Josip Palameta

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia