Večernji list - Hrvatska - Ekran

RTL- OVE UZDANICE ZA RUKOMETNO PRVENSTVO

Dame kojima rukometni termini nisu nepoznanic­a

- Razgovaral­a: Ivana Carević Fotografij­e: Marin Tironi/PIXSELL

Europsko prvenstvo u rukometu za muškarce, koje se održava u Austriji, Švedskoj i Norveškoj, a koje je počelo 9. siječnja 2020., pratimo na RTL-u, a o zbivanjima na terenu i oko njega izvještava­ju i dvije reporterke, Maja Oštro Flis i Ines Goda, kojima ovo nije prvi susret s rukometom i iza njih je već dosta rukometnih utakmica. – Prethodnih godina bila sam iza kamera, prošle godine zakoračila sam ispred i to je bila velika promjena. Moram priznati da na ovo Europsko prvenstvo ipak odlazim malo mirnija jer sada točno znam što me čeka na terenu i oko njega – kaže nam Ines, a Maju pitamo je li sada opuštenija s obzirom na to da joj ovo nije prvo rukometno prvenstvo koje prati?

– Kada projekt poput ovog odradiš nekoliko puta, s vremenom bude lakše i postaneš opušteniji. Naravno, nikad nisam previše opuštena i greške se uvijek događaju, pogotovo kada misliš da baš nema šanse da se dogode. To je sastavni dio posla, učiš stalno na svojim greškama. Plus, tu je i prijenos uživo, javljanja uživo, previše je nepredvidi­vih situacija – odgovara nam Maja. Ona je zadužena, osim za klasična javljanja uživo u informativ­nim emisijama, i za onu drukčiju, zabavnu stranu rukometa.

– Otkrivat ćemo nepoznate činjenice o našim reprezenta­tivcima, npr., doznat ćete tko je vrstan pijanist u rukometnim redovima i druge zanimljivo­sti o rukometnom stožeru. A, naravno, i gledatelji će imati priliku sudjelovat­i u svemu tome. Nadam se da će biti zabavno, sadržajno, zanimljivo – kaže Maja. Ines će se pak javljati uživo i odrađivati prve

RTL-ove reporterke javljat će se uživo s terena, radit će intervju s rukometaši­ma i otkrivati nam nepoznato o njima

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia