Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Ljubav osvetnika 18.15

-

EPIZODA 6

Brak izgrađen u plamenu osvete okončao se kako je obitelj Aslanbej i planirala: Miran je dan poslije ostavio Rejan. Rejan, ne mogavši podnijeti tu bol, zapali kolibu u kojoj je provela prvu noć s Miranom.

EPIZODA 7

Miran odlazi na majčin grob kako bi majci priopćio vijest o osveti. Miran priznaje da mu se duša nije umirila, no hoće li moći zaboraviti bol koju je nanio Rejan?

EPIZODA 8

Miran od Firata saznaje vijest o spaljenoj kolibi. Hoće li u tom stanju ostaviti Rejan, koja u tom ratu za osvetu nije ništa kriva? Hoće li Gonul, koja godinama čeka da je njezin muž Miran zavoli, napokon dočekati tu sreću?

EPIZODA 9

Konaci Šadoglu i Aslanbej na iglama su. Vijest o tome da su Rejan i Miran skočili u rijeku i nestali iz vida potresa cijeli Mardin. Sada se svi pitaju jesu li Miran i Rejan mrtvi ili ne.

EPIZODA 10

Hazar se nipošto ne želi pomiriti s mogućnošću da bi njegova kći Rejan mogla biti mrtva i odlučan je u namjeri da je pronađe! Miran, koji je ne trepnuvši skočio u rijeku za Rejan, uspijeva je spasiti.

EPIZODA 28

Alejandra kaže Amparo i Arturu da se želi upisati na fakultet. Amparo joj kaže da nemaju dovoljno novca za njezine troškove. Alejandra odgovori da će si ga sama platiti. Arturo kaže Amparo da više ne razgovara onako s nećakinjom. Amparo odgovori da se Alejandra treba udati za Ikera. Alejandra priprema Urielu romantičnu večeru kako bi mu pokazala svoju golemu ljubav. Sergio kaže Isabel da je ne želi u svojoj blizini. Želi je zaboraviti i zato se ženi Teresom. Anibal pokušava ponovno zavesti svoju ženu, a ona ga odbije. On je optuži da je ljubavnica njegova brata Sergija. Ona kaže da joj je Sergio samo šurjak. Anibal kaže da će ga ubiti ako se pokaže da je bila s njim. Arturo kaže Isabel da razuvjeri Anibala da ga vara sa Sergiom.

EPIZODA 29

Anibal pred roditeljim­a kaže Danielu da je pilana ostala bez radnika i ugovora s Torregroso­m. Daniel kaže da su Moline za to krivi. Uriel kaže Alejandri da je vidio Amadora kako daje novac muškarcu koji ga je pretukao i da Iker stoji iza svega. Isabel zamoli Anibala da pomogne Danielu spasiti pilanu. Daniel odbije Anibalovu pomoć. Arturo kaže da nije trenutak za ponos, da Anibal može pomoći pilani. Daniel se iznenadi kada mu Isabel predbaci jer je rekao Anibalu da je Sergio zaljubljen u nju. Daniel i Anibal se zavade i potuku. Arturo i Amparo se uplaše kada ugledaju pretučenog Anibala. On glumi žrtvu i kaže da ga je Daniel htio ubiti. Arturo kaže Anibalu i Danielu da je pogrije

EPIZODA 8

Put Azre, koja je u potrazi za bratom, ukrsti se s onime gđe Feride. Susret s gđom Feride za Azru će biti prekretnic­a.

EPIZODA 9

Azra saznaje za dogovor koji su Dženk i Tarik sklopili. Kao posljedicu toga Azra obojicu izbacuje iz svog života.

EPIZODA 10

Kad Sumru pronađe Merta, to je nagna da donese najvažniju odluku u svom životu. Ta će odluka Sumru odvesti na put s kojeg nema povratka.

EPIZODA 11

Kad Feride osjeti da joj Dženk klizi iz ruku, odluči reći stop svemu što se događa. Azri će priopćiti odluku koju je donijela uz Husnijinu potporu. Ta će odluka utjecati na cijelu obitelj Čelen.

EPIZODA 12

Zbog odluke da se cijelo nasljedstv­o ostavi Azri, Dženk i Azra nađu se u sukobu. Dženk misli da mu je Azra smjestila. Odlučan je u namjeri da ode u Ameriku.

 ??  ?? Divlja zemlja HRT//12.25 sati, pon - pet
Azra NOVA TV // 20.15 sati, pon - pet
Divlja zemlja HRT//12.25 sati, pon - pet Azra NOVA TV // 20.15 sati, pon - pet
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia