Večernji list - Hrvatska - Ekran

DRUGO IME LJUBAVI

-

EPIZODA 33

Amparo kaže Amadoru da zna da je dao pretući Uriela, ali da nije dobro da njezina nećakinja posumnja tko je naručitelj. Anibal otkriva Carlosu da su Oteri ponovno otvorili pilanu, a on mu odgovara da će se pobrinuti da je ponovno zatvore jer je Daniel gubitnik. Daniel se povjeri Carolini da će njegov obiteljski odvjetnik zastupati njezine interese u borbi za skrbništvo nad sinom.

Carolina sluti da će Daniel otići sa ženom koju voli i predbacuje mu da ju je razočarao. Isabel zamoli Olgu da joj objasni zašto se prijavila u bolnicu pod lažnim imenom. Olga joj prizna da je njezino pravo ime Irene Avila, a Olga Guerrero joj je umjetničko ime. Amador kaže Carlosu da će morati otkupljiva­ti drvo od Anibala, no Carlos ga upozori da to neće dopustiti. Carlos puca i ranjava Daniela, nakon čega se ranjenom Danielu gubi svaki trag.

EPIZODA 34

Isabel pita Anibala kako je Daniel, a on joj odgovara da ne zna jer ga je ostavio u šumi kako bi nju odvezao u bolnicu. Isabel ga zamoli da ga potraži. Anibal odlazi Olgi, a njihov susret završava strastveno. Anibal joj napominje da će se i dalje viđati, ali da moraju skrivati svoju vezu od Isabel. Amador kaže Arturu da Daniel nije teško ranjen i da je sigurno otišao nekamo. Alejandra kaže Ikeru da je Regina veoma loše, da neprestano plače, ne želi liječniku te da se ne sjeća što joj se dogodilo. Amador kaže Carlosu i Fidelu da je siguran da oni stoje iza Danielova nestanka, a oni odgovore da su cijelo vrijeme bili u svojoj tvrtki. No on im zaprijeti da njega neće prevariti. Šaman spasi Danielov život.

EPIZODA 35

Isabel i Daniel kažu jedno drugomu da se jako vole. Oteri su radosni kada ugledaju Isabel koja kući prati ranjenog Daniela. Jedino Anibal nije radostan, želi da mu Isabel objasni gdje je bila i zašto je došla s Danielom. Rodolfo kaže Albi da Sergio ima ugrušak u mozgu i da, ako liječenje ne uspije, mogla bi umrijeti.

Zamoli je da nikomu ništa ne govori jer Sergio želi tu tajnu čuvati za sebe. Arturo kaže Isabel da je voli. Ona odgovori da je bio divan prema njoj, ali da želi rastavu, te da to nije zbog Sergija. Sergio prizna Danielu da je zaljubljen u Isabel, ali kaže mu da to nije uzvraćena ljubav. Daniel mu kaže da je on najplemeni­tiji Otero.

Arturo kaže Sergiju da je uvijek bio uzoran sin i da će mu kao vjenčani dar dati pola svoga udjela u bolnici.

EPIZODA 36

Carolina pokaže Arturu mamina pisma. Kaže da je davao novac njezinoj teti kako bi uzdržavala nju i brata jer ga je pekla savjest. Arturo priznaje da je volio njezinu majku i da su odlučili zajedno pobjeći, te da su im se ona i njezin brat trebali pridružiti, ali da se dogodila nesreća.

Carolina mu odgovori da su ona i brat mnogo propatili zbog njihove veze. Anibal kaže Olgi da je siguran da je ona probušila gume na Isabelinu autu, te da će pregledati snimke s nadzorne kamere. Ako otkriju da je ona počinitelj­ica, zakune joj se da će je poslati u zatvor. Olga sve poriče. Amador kaže da traži dokaze kojima ga Anibal ucjenjuje. Elisa kaže Danielu da Isabel nije dobra žena ako se spetljala sa šurjakom. Da nije vrijedna toga da on ostavi Carolinu, no Daniel joj odbrusi da ne govori o onome što ne zna. Alba kaže Olgi da je neće prijaviti zbog onoga što je učinila s Isabelinim autom, ali neka napusti bolnicu.

EPIZODA 37

Sergio povjeri majci da je Anibal posve poludio i da zlostavlja Isabel. Daniel otkrije obitelji Otero da je Anibal dogovorio posao s općinom ucjenjujuć­i Amadora. Anibal odgovori da to nije istina i neka pokaže dokaze. Daniel kaže da će naći dokaze. Sergio kaže majci da su Isabel i on samo prijatelji, da je Isabel divna žena i da je Anibal kriv za propast njihova braka. Anibal kaže Isabel da je Daniel nezadovolj­an i da zato laže kako bi mu naštetio. Daniel odgovara majci da su svi u zabludi u vezi s Anibalom, a pogotovo ona koja se smatra vrlo pametnom.

EPIZODA 86

Karmela je sumnjičava i želi saznati razlog Ivanova čudnog ponašanja. Ivan puca i govori joj da se ona i Petar moraju maknuti iz Knežev dola kako bi zaštitili Petra.

EPIZODA 87

Filip napokon uspije riješiti problem s Milanom i njegovim pićem na dug, kad Irena shvati da Filip ima i druge brige – nikako da pokaže Valentini da za nju osjeća nešto više od prijateljs­tva.

EPIZODA 88

Maja bijesna, jer ju je otac izbacio iz kuće, najprije izvrijeđa Valentinu i Kseniju, pa se posvađa s Goranom, a zatim upada u gostionu na karmine, gdje isprovocir­a Tamaru koja je ošamari.

EPIZODA 89

Saša, zabrinut za Maju, dolazi u motelsku sobu kako bi razgovarao s njom. No, Maji je dosta optužbi te odbrusi Saši kako je ozbiljna i ne misli se predomisli­ti. Udat će se za Gorana. Lola dolazi u gostinjsku kuću i napada Igora.

EPIZODA 90

Saša, zabrinut za Maju, dolazi u motelsku sobu kako bi razgovarao s njom. No, Maji je dosta optužbi te odbrusi Saši kako je ozbiljna i ne misli se predomisli­ti. Udat će se za Gorana. Lola dolazi u gostinjsku kuću i napada Igora.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia