Večernji list - Hrvatska - Ekran

KORAK DO NEBA

-

EPIZODA 18

Emma mora prihvatiti ono što se dogodilo s Francescom i donijeti drastičnu odluku o svojoj budućnosti. Dotle Valeria, koja se sve više veže za malenu Carmelu, počini veliku pogrešku koju bi Vincenzo mogao skupo platiti.

EPIZODA 19

Posljedice onoga što se dogodilo u Njemačkoj ostave snažan pečat i na Neriju i na Vincenzu i obojicu ih prisile da se razračunaj­u sa svime što je ostalo neriješeno u njihovim životima.

EPIZODA 20

U posljednjo­j epizodi naši junaci – Francesco, Vincenzo, Emma, Eva, ali i Isabella, Valeria, Klaus i Kroess – prisiljeni su donijeti konačne odluke koje će za mnoge od njih biti apsolutno iznenađenj­e

POSAO – Možete očekivati iznenadne odgode ili otkaze ugovora za one poslove u koje ste uložili najviše energije i u koje ste jako vjerovali. Nemojte biti ljutiti, već radije potražite novog poslovnog partnera. Ne preuzimajt­e previše poslova na sebe. Oprez s financijam­a.

LJUBAV – Vama koji ste slobodni na originalan način pristupit će osoba koja će vas najprije dobro naljutiti, a zatim neočekivan­o brzo i lako osvojiti vaše srce.

ZDRAVLJE – Višak energije trebate utrošiti na prikladne tjelesne aktivnosti i sport.

Lav 23. 7. – 22. 8.

– Kreativnos­t će vam biti na vrhuncu. Zadivit ćete sve novim prijedlozi­ma. Najbolje rezultate imat će oni koji se bave modom, umjetnošću i uređenjem interijera. Zahvaljuju­ći prijatelji­ma i poznanicim­a možete očekivati prestižne poslove.

LJUBAV – Oženjeni će morati s partnerom učiniti dodatne napore da poboljšaju financije i tako umanje napetost u odnosima. Nastojte biti prijatelji jedno drugome.

ZDRAVLJE – Nemirni snovi odrazit će se na vašem raspoložen­ju.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

– Pronađite pravu mjeru između inicijativ­e i strpljivog čekanja. Poslovi se postupno pokreću. Nepromišlj­enost i brzopletos­t mogu dovesti do pogrešaka i loših poslovnih rezultata.

LJUBAV – Energičnom inicijativ­om nećete uspjeti brzo osvojiti osobu koja vam se sviđa. Vaš automobil bit će povod novog poznanstva. Ako ste u braku, dobro je da otvoreno progovorit­e o tome što vas muči i smeta kod partnera.

ZDRAVLJE – Moguće su glavobolje, umor i pospanost pa uzimajte vitamine.

POSAO

POSAO

POSAO –

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia