Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Ljubav osvetnika 18.15

-

EPIZODA 20

Miran Aslanbej, koji iskušava sve načine da spasi Rejan, slomljen je kad Rejan kaže: “Ono što se dogodi ovdje, ostaje ovdje!”

EPIZODA 21

Kad Rejan prihvati Azatovu bračnu ponudu, u oba konaka nastane velika zbrka! S jedne strane tu su Handan i Džihan Šadoglu koji ne žele da im se sin oženi Rejan, a s druge Azize Aslanbej koja iz dana u dan sve više gubi Mirana.

EPIZODA 22

Usred zbrke Miranov se put ispreplete s putem malene Gul. U konaku Šadogluovi­h opet se odvijaju napeti trenuci!

EPIZODA 23

S jedne strane Azat prkosi djedu, Nasuhu Šadogluu, a s druge Jaren koja opet smjera svašta da bi napravila zbrku!

EPIZODA 24

Miran, odgojen u duhu osvete, rastrgan između srca i razuma, svoje oružje usmjerava na Rejanina oca, Hazara Šadoglua.

EPIZODA 25

Rejan, kako bi se udaljila od onoga što se dogodilo i donijela ispravnu odluku, odlazi u Melikino selo, no Miran je i ondje pronalazi.

EPIZODA 43

Isabel pokuša uvjeriti Daniela da Carolina jako pati zbog gubitka sina te da bi je veoma povrijedil­a spoznaja da su njih dvoje skupa. On joj odgovara da će pomoći Carolini, ali da joj se ne želi vratiti. Nakon toga, Isabel otkrije Carolini da će vjerojatno dobiti sina natrag, ali joj se pritom ne usudi reći da je u vezi s Danielom. Amparo priznaje Carolini da zna za njezine probleme te joj ponudi velik iznos novca kako bi napustila San Juan. Carolina ne pristaje, no Amparo je uvjerava da samo želi zaštititi sina od problema. Arturo predlaže Anibalu da više vremena posveti Isabel kako je ne bi izgubio. On mu odgovori da voli svoju ženu, ali da su njegova braća unijela razdor među njih.

EPIZODA 44

Carolina misli da bi Daniel i ona mogli opet biti skupa, no nije se nadala da je on u vezi sa šurjakinjo­m. Isabel prizna da joj je više puta pokušala reći za svoju vezu s Danielom, no Carolina odluči da ih više ne želi vidjeti. Iker kaže Regini da je Alejandra nestala i da su zbog toga njezini stričevi očajni, no Regina mu otkrije da je Alejandra s Urielom. Anibal moli Isabel da odustane od rastave, ali ona mu odvrati da ga više ne voli i da je njihov brak propao. Amparo optuži Uriela da je oteo Alejandru te ga smjesti u pritvor. Za to vrijeme Olga pokušava zavesti Anibala, no on se nećka jer bi zbog nje mogao izgubiti voljenu suprugu. Isabel prizna Danielu da ne želi uništiti njegovu obitelj i da se boji Anibalovih prijetnji te da je najbolje da je zaboravi kao što će ona pokušati zaboraviti njega.

EPIZODA 45

Victor otkriva Carolini da zna kako planira pobjeći sa sinom i predlaže joj da što prije odluči dok Carlos ne dozna njezin plan. No ona dvoji u strahu da bi mogla završiti u pritvoru i zauvijek izgubiti sina. Na kraju, odlučuje se na bijeg i nestaje sa sinom. Carlos dozna da je Adrian nestao i siguran je da ga je Carolina odvela te prijeti Victoru smrću jer joj je pomogao. Zahtijeva da Amador pošalje policiju u potragu za Carolinom, no Amador mu odgovara da nitko ne zna gdje je nestala. Amparo obavještav­a Amadora da povlači prijavu protiv Uriela i traži da ga puste na slobodu. Andres traži da se Uriel udalji od Alejandre, no on mu odvrati da se njih dvoje vole i da je neće ostaviti. Daniel moli Isabel da se ne pomiri s Anibalom, no ona mu odgovara da se nipošto ne miješa u njihov odnos.

EPIZODA 46

Anibal prijeti smrću Olgi. Ona ga uvjerava da ga Isabel nikad neće razumjeti kao ona, da nisu jedno za drugo, da mora reći istinu Isabel i ostaviti je. Victor daje novac Carolini i pomogne joj da ode. Daniel kaže Isabel da će se boriti za nju, da moraju razgovarat­i o svojoj vezi, no iznenadi se kada Anibal svima objavi da se pomirio s Isabel i da će otići iz gradića. Daniel predbacuje Isabel zbog odlaska s Anibalom, no ona mu odgovara da ne želi da nitko pati. Prizna mu i da se boji da Anibal ne sazna za njihovu vezu i ne ubije ga. Uriel izlazi na slobodu. Daniel kaže Alejandri i Urielu da se ne protivi njihovoj vezi, ali da bi trebali poštovati pravila. Renato otkriva Ikeru da ima informacij­u zbog koje će Alejandra i Uriel zauvijek prekinuti vezu.

EPIZODA 47

Bliži se dan Sergiova i Teresina vjenčanja. Anibal obavijesti Amadora da će napustiti gradić sa suprugom. Pritom mu priznaje da ga neka žena proganja, a Amador mu obeća da će mu pomoći. Olga slučajno dozna od Amadora da Anibal s Isabel odlazi iz gradića. Sergio i Teresa slave vjenčanje. No Teresa uoči kako Sergio kriomice gleda Isabel i optuži ga da je u nju zaljubljen. Kaže mu i da je tijekom njegova boravka u bolnici Isabel cijelo vrijeme bila uz njega te da je nakon buđenja rekao: “Isabel”. Olga presreće Anibala s uperenim pištoljem, a on se pokušava izvući iz opasne situacije. Zatekne ih Isabel i zatraži objašnjenj­e. Olga joj kaže da je Anibalova ljubavnica, no Anibal sve niječe i moli Isabel da zove policiju.

EPIZODA 23

Azra se trudi držati hrabro pred Sumruinim prijetnjam­a. Džansu u igri koju je započela s Kadirom uspijeva ostvariti utjecaj nad obitelji Čelen. Azra i Dženk, pak, zbog Džansu proživljav­aju napete dane. Dok Kadir iz dana u dan sve više veže Melis uz sebe, taj lažni odnos Melis odvlači u nemoguću ljubav.

EPIZODA 24

Feride je izgubila najbolju prijatelji­cu i, dok s jedne strane pokušava prebroditi tu bol, s druge se upušta u borbu s problemima u tvrtki. Azmijeve su ovlasti ugrožene i odnosi u tvrtki se mijenjaju.

EPIZODA 25

Razočaranj­e koje zbog nesporazum­a Azra doživi u Dženku početak je velikog sloma. Dok

Džansuine igrice nailaze na odjek u obitelji Čelen, Azru dovode do točke gdje više ne može trpjeti.

EPIZODA 26

Dženk pokušava osvojiti Azrino srce kako bi se iskupio za sve te nesporazum­e. Feride je, pak, veoma povrijeđen­a Azrinim odlaskom bez riječi, no unatoč tomu nastavlja je štititi pred svojom obitelji. Azrin odlazak neke članove obitelji Čelen žalosti, a neke, pak, jako raduje.

EPIZODA 27

Mesut je, zbog stupice u koju je upao, uhićen zbog sumnje na umorstvo. Ta situacija Huliju natjera da donese ozbiljne odluke. Azra više ne može trpjeti negativne stvari koje joj se već dugo događaju i donosi odluku.

 ??  ?? Divlja zemlja HRT//12.25 sati, pon - pet
Azra NOVA TV // 20.15 sati, pon - pet
Divlja zemlja HRT//12.25 sati, pon - pet Azra NOVA TV // 20.15 sati, pon - pet
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia