Večernji list - Hrvatska - Ekran

DRUGO IME LJUBAVI

-

EPIZODA 95

Maja odlazi na imanje i obruši se na oca koji upravo izlazi s Tamarom na večeru. Maja zatim pokuša pokrasti oca, ali rujući po radnoj sobi, nalazi samo Lukin sako u kojemu je Ksenijin novac za ulaganje u projekt „Otok“. Maja krade novac, misleći da je Karlov. Tamara je izvan sebe od sreće zbog najave vjenčanja i svojih fotografij­a koje su osvanule na svim portalima. Osim Karla, ostali ukućani nimalo nisu oduševljen­i: Luka je ljubomoran na idiličan odnos između Karla i nje, Julija bijesna na Tamarin cirkus, dok Nadu fotografij­e zabavljaju. Goran upada u sve veće neprilike. Pristao je na posao s Crnim, ali odbija švercati oružje, zbog čega mu Crni ozbiljno zaprijeti. Ni s Majom ne proživljav­a idilu, pogotovo kad se ona pohvali da je ukrala očev novac, ali ne kani ga dijeliti s njim. Maja sav novac utroši na novi laptop, mobitel i sličnu opremu. Lola govori Nadi da je netko ucjenjuje. Nada joj obeća da se neće miješati, ali uz pomoć Brune u kanti za smeće usred Kneževa dola pronalazi mobitel s kojeg je poruka poslana.

EPIZODA 96

Jelena je pogođena Tamarinim potezom i člankom o objavi zaruka, ali još uvijek i očevom smrću. Lola je utješi i pošalje kući da se odmori. Na faks u ordinaciji stiže fotografij­a Ane Tomić. Lola je šokirana kada je ugleda. No fotografij­u ugleda i Saša, koji se na trenutak prisjeti prošlosti. Kad Igor dozna za ucjenu, nudi Loli pomoć, no ona ga odbija. Luka konfrontir­a Ivana u vezi projekta “Otok” i on ne poriče da je riječ o laži. Luka napada oca, no Karlo i Julija uspiju ga uvjeriti da je projekt pravi, no sada malo stagnira dok ne nađu ulagače. Julija i Karlo nalože Branku da im dovede Ivana. Ksenija provjerava kod Luke je li investirao njen novac u projekt, no Luka shvati da je Ksenijin novac nestao. Maja je pronašla Tamarine eskort fotografij­e među Goranovim stvarima i traži objašnjenj­e. On se izvlači lažima, a Maja nije sigurna bi li mu vjerovala. Na kraju zove tabloid kako bi im poslala kompromiti­rajuće fotografij­e. Tamara se priprema za svadbu i odlučna je ne pozvati sestru. Karmela je pod sve većim stresom zbog straha da će ostati bez Petra i gubi svijest.

EPIZODA 97

Karmela je i dalje u nesvijesti, a preplašeni Petar zove Anu/Lolu. Lola priskače u pomoć pa Karmela završava u bolnici, a Lola ostaje u njezinoj kući i pazi na Petra s kojim se zbližava. Nakon što ga je Karlo “izribao”, Ivan se vraća kući i šokiran zatječe Lolu pokraj Petra. Grub je prema njoj te saznaje da je Karmela u bolnici. Ivan i Petar posjećuju Karmelu, koja je u još većem strahu kad sazna da ne mogu otići iz Kneževa dola, jer Karlo drži Ivana u šaci. Ivan šalje još jedno prijeteće pismo Loli, a Karmela na svoju odgovornos­t izlazi iz bolnice. Jelena je provela ugodan dan s Brunom i iskreno mu priznaje kako želi da se Bruno doseli k njoj. Bruno pristaje, ali Roko nije sretan s tom odlukom. Roko NOVA troši novac TV koji mu je Bruno dao na slatkiše te odlazi u gostionicu, gdje odaje Igoru da Krpani u podrumu drže mnogo novca. Tamara je uzbuđena zbog vjenčanja te poziva dizajnera kako bi izabrala savršenu vjenčanicu.

EPIZODA 98

Saša odlazi na općinu da bi pokrenuo svoj projekt gradnje hotela, ali vraća se kući razočaran. Žali se Karlu da ne može dobiti potrebne dozvole, a Karlo njime manipulira i nudi mu svoju pomoć. Dok isprobava vjenčanice, Tamara ni ne sluti da je Maja prodala njezine kompromiti­rajuće fotografij­e novinarima. Karlo, kao i ostatak Kneževa dola, ostane šokiran kad ugleda fotografij­e na naslovnici tabloida te konfrontir­a Tamaru. Tamara se u prvi tren pokušava izvući lažima, ali tada ipak priznaje istinu. Tamara preklinje Karla za oprost, no on je izbacuje iz kuće. Tamara napada Luku, misleći da je on objavio fotografij­e. Očajna Tamara odlazi k Ireni u gostionu, ali zbog zlih komentara mještana, bježi i od tamo. Goran je ljutit na Maju jer je prodala novinarima Tamarine fotografij­e. Goran odlazi do Igora, brinući se za to može li ih itko povezati s tim fotografij­ama. Igoru je sumnjivo Goranovo ponašanje, a Gorana pričeka Crni. Lola saznaje da je Karmela napustila bolnicu. Posjećuje ju kod kuće, gdje je meta Ivanova sadističko­g poigravanj­a.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia