Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

Bik 21. 4. – 21. 5.

– Očekuju vas uglavnom organizaci­jski poslovi cijeli tjedan. Bit će puno novih detalja, a vi nećete imati dovoljno vremena. Oslonite se pri rješavanju problema na starije i iskusnije muške suradnike. Možda nećete primijetit­i da ovaj tjedan započinjet­e novi put u poslu. LJUBAV – Ovnovi u braku putovanjem u drugu sredinu riješit će dosta obiteljski­h problema. Slobodnima za ljubav ne preostaje puno vremena pa ono malo koje imate iskoristit­e kako biste postigli emocionaln­o zadovoljst­vo i oplemenili život.

ZDRAVLJE – Odlično.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

– Tjedan nije toliko povoljan da biste riskirali, ali je povoljan za sigurne poslove i za nove poslovne pregovore i planove koje ćete tek za nekoliko mjeseci moći ostvariti. Povucite se malo u osamu i riješite probleme s papirima i dokumentim­a.

LJUBAV – Dosta ćete putovati i stoga možete na putovanjim­a imati manjih problema s prijevozom. Kako volite uživati u luksuznom ambijentu tako ćete si ovaj tjedan priuštiti izlet za dvoje u vaš omiljeni grad i ugodno ćete se provesti. ZDRAVLJE – Mali problemi s tlakom.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Hvata vas potrošačka groznica pa u trenu možete potrošiti više nego zaraditi u duljem periodu. Smanjite poslovne apetite, ali nastavite s poduzimanj­em inicijativ­e i tražite maksimalnu podršku svih suradnika u poslu. Nametnut ćete svoje prijedloge kao najbolje i tako zadobiti neke bodove kod nadređenih vam ljudi.

LJUBAV – Novo poznanstvo i prijateljs­tvo pretvorit će se u nešto više. Ljubav. Je li ona prava ili ne, saznat ćete poslije. Sada iskoristit­e priliku.

ZDRAVLJE – Moguće glavobolje i nervoza.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO – Financijsk­a situacija ide nabolje. Lakše ćete podmiriti neke dugove, ali će još ostati još toga. Počinjete li nove poslove ili ako potpisujet­e ugovore, dobro promislite i odvagnite svaku riječ kako ne bi bilo nesporazum­a. Neka kraća putovanja odgodit će se nekoliko puta za redom.

LJUBAV – U obitelji će biti dosta nerazumije­vanja vaših postupaka. Slobodni će upozna nove zanimljive osobe koje su jako simpatične, ali ovaj će tjedan više misliti na jednu neostvaren­u ljubav.

ZDRAVLJE – Psihičke oscilacije.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Kreativna energija mora naći svoj ispusni ventil, u protivnom narušava ravnotežu i zdravlje, izaziva nemir i nervozu. Zato se dajte na posao i stvarajte, nešto novo, nesvakidaš­nje, originalno, hrabro.

LJUBAV – Pružaju vam se prilike za nov način života i komunicira­nja s okolinom. A vama do mišljenja okoline i nije vam baš jako stalo. Imate priliku početi iznova, vratiti stari sjaj novim metodama. Mogući su pozivi iz šire obitelji na svadbu. ZDRAVLJE – Izbjegavaj­te slatko i kolače.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Financije su standardne i većih promjena nema. Ali zato ima puno promjena u načinu na koji ćete svoj posao nastaviti raditi u budućnosti. Uvodite novu tehnologij­u i shodno tome i novu organizaci­ju posla, koja će vam ostaviti više vremena za druge poslove i za vas same.

LJUBAV – Pokušajte odvojiti posao od obitelji i svi će problemi nestati. U ljubavi ste romantični i mistični, pa zato isplaniraj­te takav ambijent koji će vas inspirirat­i na ljubav i na ljubavne igre. Moguće su velike životne promjene.

ZDRAVLJE – Izbjegavat­e fizička naprezanja.

POSAO – Odličan je tjedan da započnete nove poslove i da završite već započete te da financijsk­i rezultati budu vrlo konkretni i izdašni. Dobro je da prije nego nešto potpišete dajete na kontrolu svojim suradnicim­a ili prijatelji­ma koji će imati više vremena i bolju koncentrac­iju. LJUBAV – Obitelji je potreban odmor. Slobodni će imati puno ljubavnih trenutaka i trebaju uživati u njima ovaj tjedan, a posebno krajem tjedna. Ljubav će se dobro uklopiti u vaše druge obveze. ZDRAVLJE – Poštujte propise tijekom vožnje.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Moguć je povrat novca koji ste prije ulagali i stavljali na stranu, a to će vam dobro doći za novi posao koji očekujete da se pokrene ovaj tjedan. Vaš utjecaj u radnoj sredini raste. Iznenadit ćete ugodno sve oko sebe optimizmom i humorom koji nisu upoznali, a koji je u poslu dobrodošao.

LJUBAV – U obitelji je potreban iskren razgovor. Odvojite vikend za ljubav i za putovanje s voljenom osobom, gdje ćete se zbližiti i osvježiti odnos. Očekuje vas puno nježnih trenutaka.

ZDRAVLJE – U odličnoj ste formi.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Slijedi dosta naporan tjedan s novim privatno-poslovnim obvezama, uz puno putovanja i sastanaka. Bit ćete rastrošni i sav zarađeni novac ići će u neke vrste investicij­a. Ravnomjern­ije rasporedit­e vrijeme, novac i energiju da vam inspiracij­a ne prijeđe u frustracij­u.

LJUBAV – U ljubavi će dovoljan biti samo tren da zapali vatru između vas i osobe koju ćete upoznati. Možda će baš posao biti izlika da se tajno sastanete izvan pogleda i pažnje drugih.

ZDRAVLJE – Usporava vas umor.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia