Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Ljubav osvetnika 18.15

-

EPIZODA 26

Dok se dvojac još jedanput obračunava, Miran pokušava uvjeriti Rejan da mu opet počne vjerovati. Azat, slomljen Rejaninim odlaskom, ne namjerava se odmah predati.

EPIZODA 27

Azat ne prihvaća Rejanine riječi, nego kaže da ne vjeruje dok ih ne čuje na vlastite uši i kreće u akciju. S druge strane, Jaren, koju je otac ulovio dok je surađivala s neprijatel­jem, očekuje veliko iznenađenj­e.

EPIZODA 28

Džihan, koji saznaje što mu je kći učinila i nema više strpljenja, odlučuje spaliti mostove.

EPIZODA 29

Nakon poteza Azize Aslanbej da se dokopa Šadogluova konaka, Miran Nasuh-agi dolazi s ponudom izjavivši da će prekinuti zavadu i da zauzvrat samo želi Rejan.

EPIZODA 30

Ishod Miranova i Nasuhova obračuna još jedanput će promijenit­i odnose snaga između dvaju konaka. Rejan dobiva Miranovu ponudu, a pitanje je kako će na nju reagirati.

EPIZODA 48

Olga kaže Isabel da ju je Anibal pokušao ubiti i da ju je dao oteti, a Anibal joj odgovara da je nikada nije volio. Olga mu se nakon toga zarekne da će ga uništiti. Isabel traži objašnjenj­e od Anibala i pita ga zašto joj nikada nije rekao istinu. On odvrati da ju je samo htio zaštititi te da je htio otići s njom iz gradića, no ona mu odgovori da sada s njime ne ide nikamo. Sergio otkrije Isabel da su Anibal i Olga bili ljubavnici. Kaže da ih je vidio zajedno te da je Anibal manipulira­o njime kako ne bi progovorio. Isabel posjeti Olgu u pritvoru kako bi doznala više pojedinost­i o njezinoj vezi s Anibalom. Cijela obitelj dozna da je Olga bila njegova ljubavnica, a Isabel odluči napustiti kuću Oterâ. No, Amparo kaže da Isabel treba ostati, a da Anibal mora otići.

EPIZODA 49

Daniel razgovara s Isabel i govori joj da još ima nade za njih, no ona ga zamoli da je ne pritišće. On odvrati da će poštovati njezinu odluku. Anibal uvjerava Daniela da će mu se Isabel vratiti. No, on mu kaže da ga Isabel više ne voli te da je pokrenula rastavu. Nakon toga, Anibal odlazi razgovarat­i s njom, prizna joj da se kaje i traži novu priliku. No, ona mu kaže da joj je lagao, da ga Olga voli, a on se nimalo ne brine za njezino stanje. U trenutku bijesa Anibal joj kaže da je siguran da ima drugoga. Isabel mu kaže da neka misli što ga je volja. No on je upozori da će, ako joj se netko usudi prići, to skupo platiti. Sergio moli Isabel da ne napušta gradić, a ona mu odgovori da će njezin odlazak biti najbolje rješenje.

EPIZODA 50

Sergio kaže Danielu da nije pošteno da Isabel ode. Daniel pokušava odvratiti Isabel od odlaska i zamoli je da misli na njih dvoje. Pijani i ljubomorni Anibal pokušava udariti Sergija jer misli da je on kriv za Isabelin odlazak, no Arturo upozori Anibala da ne smije dirati brata jer je nedavno operiran. Carlos pokušava ubiti Victora jer mu je uništio postrojenj­e. Anibal kaže Isabel da je dobio njezin zahtjev za rastavu, ali da bi volio da najprije razgovaraj­u. Arturo obavještav­a Alejandru da bi mogla dobiti svoje nasljedstv­o, ali da prvo treba potpisati neke dokumente. Anibal kaže Danielu i Arturu da bi se mogli udružiti s Carlosom Molinom, ali oni ne pristaju. Anibal odbije potpisati papire za rastavu i pokuša silom poljubiti Isabel, no ona ga pljusne.

EPIZODA 51

Amparo kaže Anibalu da je u svemu doživio neuspjeh, da je sramota za obitelj te da prestane trčati za ženom koja ga više ne voli. Sergio kaže Isabel da je licemjerka. On ju je branio od Anibala, a ona je prevarila njegovu obitelj. Alejandra kaže Ikeru da je trudna s Urielom. On joj obeća da će se brinuti za nju i dijete. Sergio kaže Anibalu da je najbolje da potpiše Isabel rastavu i prestane činiti pogreške koje štete obitelji. Isabel kaže Danielu da je razočarala Sergija i Carolinu te da se nelagodno osjeća. Daniel joj kaže da si prestane predbaciva­ti i da se moraju boriti za svoju ljubav. Daniel pokuša objasniti Sergiju da mu nije rekao za svoju ljubav prema Isabel jer je ona planirala odlazak s mužem u Švicarsku. Isabel kaže Danielu da je Anibal potpisao rastavu, ali da zasad moraju šutjeti o svojoj vezi.

EPIZODA 52

Arturo kaže Isabel da mu je ona poput kćeri i da mu je žao što se rastaje od Anibala. Ona mu obeća da će uvijek biti u blizini njegove obitelji. Isabel kaže Danielu da bi trebali obitelji reći da su u uvezi. Kaže joj da se tata brine zbog Anibalove rastave i da je zaslužio saznati istinu. Amparo prigovara Anibalu jer je doveo pijanu Olgu u kuću. Priprijeti mu da neće dopustiti da sramoti obitelj. On joj odbrusi da ga baš briga za obitelj. Carolinu uhite pod optužbom za otmicu djeteta. Alejandra kaže Amparo da u njezinom nasljedstv­u nedostaje 2,5 milijuna pesosa. Netko je potkrada. Amparo će to provjeriti. Daniel kaže Victoru da su uhitili Carolinu i da joj samo on može pomoći. Amparo traži od Amadora da vrati novac njezine nećakinje, inače će ga ona tužiti za pronevjeru. Carlos kaže Carolini da će smjeti viđati sina ako pristane raditi u njegovom noćnom klubu.

EPIZODA 28

Presuda donesena u Mertovu slučaju uzrokuje remećenje svih odnosa. Sumru sa svom nesmiljeno­šću adute koje drži u rukama počinje upotreblja­vati protiv Azre. Kao rezultat Sumruinih igrica, Azra se nađe na pragu odluke teže nego ikada.

EPIZODA 29

Azra i Dženk bespomoćno gledaju kako im novostečen­a sreća brzo izmiče iz ruku. Uz teške dane koje proživljav­a s Azrom, za Dženka i u tvrtki počinju Azmijeve igrice.

EPIZODA 30

Grupa Čelen proživljav­a najteže trenutke do sada i tvrtka se nađe gotovo na rubu bankrota. Gđa Feride se iz petnih žila bori da u tom procesu obitelj održi snažnom i na nogama.

EPIZODA 31

Sumru u šaci drži Azru, a Azmi Dženka. Dženk Čelen na pragu je velike kušnje, kako u ljubavi tako i u poslu. Azra je, zbog Sumruine okrutne ponude, prisiljena odreći se Dženka kojeg jako voli.

EPIZODA 32

Sumru, kao što je i obećala, dovodi Merta Azri te Mertova povrijeđen­ost i ljutnja na Azru počinju blijedjeti... S druge strane, u tvrtki se javlja ozbiljna financijsk­a kriza.

 ??  ?? Divlja zemlja HRT//12.25 sati, pon - pet
Azra NOVA TV // 20.15 sati, pon - pet
Divlja zemlja HRT//12.25 sati, pon - pet Azra NOVA TV // 20.15 sati, pon - pet
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia