Večernji list - Hrvatska - Ekran

DRUGO IME LJUBAVI

-

EPIZODA 100

U Knežev dolu vlada kaos zbog Tamarinih eskort-fotografij­a. Dok ona pokušava pobjeći od Luke, koji joj silno želi pomoći i s njom pobjeći od svih, novinari opsjedaju imanje te Ivanovu i Karmelinu kuću. Nakon neuspjelog intervjua kod Ivana, novinar Vidaković uspije se uvući u kuću Krpan, ali ga Saša izbaci. Karlo naređuje Ireni da sazna tko je prodao Tamarine fotografij­e redakciji. Irena od urednika Filipovića dozna da je Maja poslala fotografij­e redakciji. Nađe se s njom u gostioni i suoči je, ali i uplaši – Maja je tim potezom i sebe uvukla u opasnost. Goran uzima stvari koje je Maja kupila (Ksenijinim) ukradenim novcem i preda ih Crnome u nadi da će isplatiti dugove spram njega. No Crnome to nije dosta te Goranu prijete batine. Lola je u panici od opsade novinara pred kućom. U strahu da joj ne razotkriju identitet, Lola odlazi k Igoru i traži ga pomoć, ali se na kraju samo posvađaju. Odlazeći s imanja sa sastanka s Karlom, Ivan zatekne Lolu i Igora u svađi i ostane šokiran kad iz Igorovih usta čuje da je on Petrov otac.

EPIZODA 101

Ivan je osupnut otkrićem da je Igor Petrov biološki otac. Spreman je na sve kako bi zaštitio obitelj. Upozorava Karmelu da Petra drži u kući i ne pušta ga u školu, što Karmelu još više zabrine. Lola ignorira vrućicu i odlazi na posao pomoći Jeleni sa sistematsk­im pregledom školaraca. Tamara, na Karlov poziv, odlazi u kuću Krpanovih. Karlo je uvrijedi i ponizi. Tamara svim silama pokušava zadržati dostojanst­vo, uzima svoje stvari i odlazi natrag k Jeleni, poklonivši Valentini jednu od svojih ogrlica u znak zahvale što je uvijek bila dobra prema njoj. Brunu je nelagodno živjeti s Tamarom, a Tamari pak s Rokom. Ipak ga pristaje pričuvati, no pozli joj. Maja shvaća da je Goran pretučen i zabrine se za njega. Poziva Sašu u pomoć i traži od njega da joj posudi novac. Laže mu kako novac treba njoj i Goranu kako bi pokrili troškove. Saša inzistira da mu Maja kaže istinu i prizna u kakvom se problemu nalazi, ali Maja ne želi odati Gorana.

EPIZODA 102

Igor dolazi Goranu i prisiljava ga da prizna je li on taj koji je objavio Tamarine fotografij­e. Goran se ne da pokolebati u vezi Maje i priznaje Igoru da je zaljubljen u nju. Igor mu kaže kako hitno mora prekinuti s Majom, jer će mu ona doći glave. Nakon Igorovog inzistiran­ja, Goran prekida s Majom. Maja je pokošena. Uvjerena je kako je Igor nagovorio Gorana na to, ali Goran joj laže da je to njegova želja. Povrijeđen­a Maja prisiljena je vratiti se natrag na imanje, gdje odbija Sašinu utjehu. Tamara s Rokom dolazi u bolnicu, gdje se onesvijest­i. Kada dođe k sebi, Tamara strahuje da će završiti kao Marko. Jelena je pokušava smiriti, obeća joj da će napraviti sve moguće pretrage. Kad dobije nalaze, Jelena se šokira. U bolnici su započeli sistematsk­i pregledi školaraca. Unatoč prehladi, Lola dolazi na posao te pokušava pronaći način da pošalje djecu na provjeru krvne grupe, čime će možda lakše naći Maka. No već na prvom koraku nailazi na prepreke – Jelena je šalje kući zbog bolesti.

EPIZODA 103

Ivanovu i Karlovu ne baš prijateljs­ku košarkašku utakmicu prekida poziv investitor­a koji se premišlja. Ljutit, Karlo s Ivanom odlazi u gostionu, gdje načuje podsmijehe mještana u vezi Tamare te gubi kontrolu i porazbija gostionu. Očajna nakon prekida s Goranom, Maja shvaća da ni Valentina nije na njezinoj strani. Ogorčena i usamljena, odbija i Julijinu utjehu, zbog čega se Julija ozbiljno zabrine za nju te traži od Karla da joj se više posveti. Goran pak očajava u motelskoj sobi, u koju mu Igor donosi piće i obećava mu da će zajedno riješiti problem Crnog. Igor u gostioni nalazi Ivanov novčanik te mu ga vraća u mračnoj uličici, zbog čega ustrašeni Ivan zamalo potegne pištolj na njega. Lola se, buncajući u temperatur­i, umalo oda pred Sašom i otkrije mu svoju tajnu o Maku, ali Nada spasi situaciju. Pomogne spustiti Lolinu temperatur­u, ali i spriječiti Sašu da čuje istinu. Tamara saznaje da je trudna, šokirana je i čini joj se da joj se čitav život raspada.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia