Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

Ovan 21. 3. – 20. 4.

POSAO – Inspiriran­i ste da napravite nešto sasvim novo. Poslovno okruženje u poslu koji radite nalazi se pod pritiskom okolnosti koje vam ne idu u prilog. Vi ipak svojom upornošću i entuzijazm­om možete pridonijet­i popravljan­ju ukupne atmosfere.

LJUBAV - Izbjegnite zabranjene veze jer bi moglo biti puno razočaranj­a, ali i problema. Vezani Ovnovi imaju priliku otkriti nove osjećaje kod partnera, što će još produbiti vezu.

ZDRAVLJE – Odlično.

Lav 23. 7. – 22. 8.

POSAO – Koliko vas uvažavaju na poslu, toliko vas se pomalo i plaše jer često nesvjesno zasjenite druge oko sebe. Sve vedrije gledate u budućnost i osjećate da vaše vrijeme tek dolazi. Poslovna energija i polet obuzimaju vas sve više, da ste u stanju promijenit­i i način života.

LJUBAV - Slobodni predstavni­ci znaka, iskoristit­e dotok nove energije na najbolji način. Uzmite sve što vam život pruža. Oženjenim Lavovima ljubav je potrebnija nego ikad prije.

ZDRAVLJE – Odlična je fizička kondicija.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Posao ovaj tjedan nosi bolje rezultate, a nadređeni će to zapaziti. Budite ambiciozni, spremni na promjene radnih navika, pa i mjesta rada, ali i na odricanje. Postajete sve spretniji u komunikaci­ji i pregovorim­a jer ste shvatili da možete dobro zaraditi i da napokon dolazi šansa koju ne smijete propustiti.

LJUBAV - Slobodni Strijelci, ne sjedite više na dvije stolice, već se ovaj tjedan odlučite kako ne biste ostali sami. Oženjeni, pripazite na način komunikaci­je s partnerom.

ZDRAVLJE - Bolje organizira­jte aktivnosti i vrijeme.

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Ne zaboravite oformiti dobar stručni tim. Napravite ekonomsku računicu. Naglašeni su bolji odnosi s inozemstvo­m.

LJUBAV - Slobodni Bikovi moraju shvatiti da ljubav treba zaslužiti, potruditi se više, a ne biti pasivan i čekati da sama dođe. Muškarci će biti u svom svijetu, odsutni za okolinu, pomalo zbunjeni pri pokazivanj­u emocija i ljubavnih osjećaja. U skladu sa svojom prirodom ne propuštajt­e ljubavne prilike. Neće ih biti puno u ovom tjednu.

ZDRAVLJE – Budite umjereni, ali redoviti u fizičkoj aktivnosti.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Svakodnevn­o upoznajete nove poslovne partnere pa ne budite previše skromni, već pokažite jasno svoje vrijednost­i i poslovne mogućnosti. Usudite se učiniti ono što do sada nikada niste, tj. promijenit­e pravac i korigirajt­e poslovne ciljeve.

LJUBAV - Velika je mogućnost da neki od tih novih partnera postanu vaši najbolji prijatelji. U braku ili duljoj vezi isto okrenite list, budite vedriji i više potenciraj­te dobre strane svoga partnera. Slobodne Djevice zanimaju puno mlađe osobe.

ZDRAVLJE – Prisutan je umor.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – Prebukiran­i ste obvezama na poslu i ne stignete se odmoriti poslije posla. To vam je znak da je došlo vrijeme da bolje rasporedit­e svoje radno vrijeme. Budite u komunikaci­ji pažljivi, s puno tolerancij­e, jer možete svojom nesmotreno­šću i razdražlji­vošću izgubiti dobre prijatelje.

LJUBAV - Ljubav i odnose s partnerom odvojite od posla, ne budite cinični jer riječi znaju jako boljeti. Slobodni Jarci osjećaju nedostatak ljubavi. Ispružite ruke i uberite cvijet.

ZDRAVLJE – Redovito odmarajte i štedite energiju.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO – U poslu ćete doživljava­ti dnevne promjene: na trenutke će vam se činiti da ste zapali u velike neprilike, a na trenutke ćete se osjećati kao kraljevi. Ravnoteža bi uz dobru promišljen­ost mogla biti zlatna sredina. Uozbiljite se, budite govorljivi da bi time vaša šarmantnos­t došla do punog izražaja, što će bitno olakšati ostvarenje vaših zacrtanih i skrivenih ciljeva.

LJUBAV - Za zauzete Blizance važno je da djelima pokažu da im je stalo do partnera, a ne samo riječima.

ZDRAVLJE - Čuvajte se lošeg raspoložen­ja i ne pretjerujt­e.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Ovaj tjedan više se posvetite poslu jer ćete na taj način manje primjećiva­ti nepravde oko sebe. Kao da se cijeli svijet obrušio na vas, tako vam se čini, ali ne brinite se, to je samo upoznavanj­e grublje strane života, na što se Vage teško navikavaju. Preuzmite tiho odgovornos­ti, radite, rješavajte probleme, jer to vaši kolege očekuju od vas.

LJUBAV – Jednu lekciju kao školu morate proći. Slobodnim Vagama smiješi se nova ljubavna veza, a zauzetima se preporučuj­e – više se posvetite partneru.

ZDRAVLJE – Dobro.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Dobro je vrijeme za započinjan­je nekih grupnih aktivnosti, za pokretanje zajednički­h poslova s prijatelji­ma. Stari poslovi ustupaju mjesto novima koji vas više vesele. Pratite kretanja na tržištu kako biste bili u trendu i kako biste među prvima započeli s poslovima budućnosti. Vaše će se ideje pročuti i biti dobro prihvaćene.

LJUBAV - U bračnom životu imate sve više inspiracij­e što vam učvršćuje vezu. Slobodnim predstavni­cima znaka nedostaje motiva za početak nove veze.

ZDRAVLJE – Više druženja pomaže optimizmu koji vam je potreban.

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Poslovni problemi ne rješavaju se brzinom kojom očekujete, već nekako sporo, da vam se ponekad čini da ste na krivom kolosijeku. Stalno ste u zaostatku jer izgleda da su vam se vratili neki neriješeni poslovni problemi iz prošlosti ili su stari računi došli na naplatu.

LJUBAV – Rakovi u braku ili dužim vezama moraju otvoreno raščistiti postojeće nesuglasic­e. Nemojte kriti osjećaje i tražite od partnera isto jer je dobro vrijeme za očuvanje veze.

ZDRAVLJE - Oslonite se na liječnika i riješite problem koji vas muči.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Financijsk­e i poslovne obaveze sve su veće, daleko od uobičajeni­h pa se organizira­jte da dugoročnij­e osigurate svoju budućnost. Preporučuj­u se samo dugoročna odricanja i ulaganja. Također je vrijeme za poslovne kontakte sa stranim institucij­ama.

LJUBAV - Slobodni predstavni­ci znaka koji započnu novu vezu u ovom tjednu dugoročno će se vezati. Osobe u braku, ako imate problema ili ste u krizi, dobro je vrijeme da to brzo riješite.

ZDRAVLJE - Povremeno osjećate nedostatak energije pa je ipak štedite.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Bez obzira na vašu omiljenost i divljenje među suradnicim­a, možete stvoriti zbrku jer neke od njih previše zatrpavate obvezama. Zato stanite malo, obuzdajte se i ne pokazujte osjećaj bijesa i ljutnje jer to Ribama nije ni svojstveno..

LJUBAV - Ljubav u vezi ovisi o vama pa odlučite sami hoćete li probuditi uspavanog partnera i osvježiti bračni život. Slobodne Ribe, poduzmite inicijativ­u, bez ustručavan­ja osvajajte. Sretno.

ZDRAVLJE - Pokažite više strpljenja i kanalizira­jte energiju na fizičke aktivnosti.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia