Večernji list - Hrvatska - Ekran

DRUGO IME LJUBAVI

NOVA TV

-

EPIZODA 115

Saši nije jasno zašto Lola želi otići. Moli je da ga pričeka dok se ne vrati kući, no Lola to odbija, iako joj se srce slama. Lola dobiva još jednu poruku te shvaća da je ucjenjivač promatra. Nada je pokušava zaustaviti u pakiranju, no Lola je odlučna. Roko slučajno načuje Jeleninu i Tamarinu svađu te sazna da je Tamara trudna. Irena pokuša ispitati Valentinu sviđa li joj se Filip, no pogorša cijelu situaciju. Filip je bijesan na nju i slučajno joj otkriva da su Krpani mještanima obećali apartmane na Otoku. Miro želi na zemljištu u blizini gostione sagraditi pučku kuhinju. Kako se radi o zemljištu Krpanovih, Miro odlazi razgovarat­i sa Sašom, međutim na imanju pronalazi samo Karla. On pristaje na Mirov prijedlog i ustupa mu zemljište na korištenje, sve kako bi se pokazao kao humanitara­c. Kad Julija čuje za to, prestravi se.

EPIZODA 116

Julija bježi s mjesta nesreće koju je skrivila, uvjerena da je ubila Ivana. Priznaje Karlu što je učinila, a on se izbezumi. Karmela sumnja da je Lola sve saznala i kako će svakog trena doći po svog sina. Lola i Nada su iznajmile sobu u motelu. Dok Nada spava, Lola piše pismo Saši te bježi iz motela, ostavljaju­ći Nadi poruku da pismo preda Saši. No Nada shvati da je u pismu kompletno Lolino priznanje. Tamara se zbližava s Rokom te sve više preispituj­e svoju odluku. Irena pokušava od Luke saznati zašto građanima dijele apartmane projekta „Otok“koji uopće ne postoje. Nezadovolj­na odgovorom, odluči sama krenuti u istraživan­je.

EPIZODA 117

Po povratku na imanje, Nada skriva i od Igora i Saše da je Lola pobjegla. Saša je zabrinut, a Nada ga pokušava primiriti iako i sama strahuje. Saša želi pozvati policiju, no Nada se trudi uvjeriti ga da to ne radi. Julija nastoji zataškati tragove nesreće, a na imanju je dočeka šok – policija dolazi pregledati njihov vozni park, a Karlo im to mirne duše dopušta. Na lokaciji projekta Otok, čuvar tjera Irenu i Igora koji istražuju gradilište. Igor obrani Irenu od napadnog čuvara. To čuje i Luka. Bruno je ljubomoran na Matiju, Jelenina starog prijatelja i novog kolegu. Saša Miri daje dozvolu da iskoristi zemljište za pučku kuhinju, a suprotstav­i se Juliji koja je to zabranila. Maja je usamljena pa se javi Goranu. Valentina je posramljen­a zbog situacije s Lukom.

EPIZODA 118

Julija i Karlo prisustvuj­u policijsko­m pregledu Krpanovih vozila. Juliju u snovima proganja Darko, kao i grižnja savjesti zbog Ivana. Dok se Miro sprema započeti radove na zemljištu u blizini gostione, Julija dolazi i zaprijeti mu da mora stati s radovima. Vraća se kući, gdje se sukobljava s Karlom, koji je pozvao Karmelu na večeru. Karmela se nada da je Lola zajedno s Nadom i Igorom zauvijek otišla iz Knežev dola. Goran dolazi na imanje kako bi učinio lijepu gestu za Maju. Želi razgovarat­i s Karlom, ali ga Valentina razuvjeri i pomaže mu da opet pridobije Maju. Bruno je ljubomoran na Matiju koji postaje pravi hit u bolnici. Tamara se sprema otići u Zagreb obaviti pobačaj. Saša je izvan sebe zbog Lolina odlaska, pogotovo kad nađe njen prsten kraj jezera. Ispituje Nadu, koja ga uvjerava da ga Lola nikad ne bi ostavila. Traži odgovore od Igora, ali ih ne dobiva.

EPIZODA 119

Karmela se neugodno iznenadi kad na imanju sretne Nadu i shvati da je ova ostala u Knežev dolu. Za to vrijeme, Lola je u Zagrebu, vjeruje da će joj se Saša pridružiti. Saša je pak sve više uvjeren da ga je Lola ostavila, posebno kad sazna da se ni Jeleni nije javila u vezi izbivanja s posla. Saša želi prijaviti njen nestanak policiji, ali ga spriječi Igor, kojeg je Nada uspjela nagovoriti da uvjeri Sašu kako ga Lola nije ostavila i time im kupi još malo vremena. Maja pati za Goranom, a neumoljivi Karlo je hvata u povratku kući nakon noći provedene s Goranom. Julija je izvan sebe zbog Ivanove nesreće i ne želi ni čuti za zatvor. Kseniju naziva kamatar i prijeti joj da mu mora vratiti novac do kraja tjedna. Bruno od Roka saznaje za Tamarinu trudnoću te je na sto muka. Ulje na vatru dolijeva i činjenica da je zgodni novi liječnik Matija stalno u Jeleninoj blizini. Kad upita Jelenu tko je otac Tamarina djeteta, Jelena se naljuti.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia