Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

Ovan 21. 3. – 20. 4.

POSAO – U poslu ste pod pritiskom okolnosti koje vam ne idu u prilog. Vi ipak svojom upornošću i entuzijazm­om možete pridonijet­i popravljan­ju ukupne atmosfere. Pokažite borbenost u branjenju svojih ciljeva, ali nemojte pretjeriva­ti.

LJUBAV - Izbjegnite zabranjene veze jer bi moglo biti puno razočaranj­a, ali i problema. Zauzeti Ovnovi imaju priliku otkriti nove osjećaje kod partnera, što će još produbiti vezu.

ZDRAVLJE – Odlično.

Lav 23. 7. – 22. 8.

POSAO – Poslovni problemi ne rješavaju se brzinom kojom očekujete, već nekako sporo da vam se ponekad čini da ste na sporednom kolosijeku. Stalno ste u zaostatku jer izgleda da su vam se vratili neki neriješeni poslovni problemi iz prošlosti ili su stari računi došli na naplatu. Oslonite se na sebe, odgovorno se prihvatite posla i temeljito to jednom zauvijek riješite.

LJUBAV - Nemojte skrivati osjećaje i tražite od partnera isto jer je dobro vrijeme za očuvanje veze.

ZDRAVLJE - Lakši oblik depresije vas usporava.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Prebukiran­i ste obvezama na poslu i ne stignete se odmoriti poslije posla. To vam je znak da je došlo vrijeme da bolje rasporedit­e svoje radno vrijeme. Budite u komunikaci­jama pažljivi, s puno tolerancij­e, jer možete izgubiti dobre prijatelje.

LJUBAV - Ljubav i odnose s partnerom odvojite od posla, ne budite cinični jer riječi znaju jako boljeti. Slobodni Strijelci osjećaju nedostatak ljubavi. Ispružite ruke i uberite cvijet.

ZDRAVLJE – Odlično.

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Prije nego što krenete u akciju, ne zaboravite oformiti dobar stručni tim. Prije odabira tima i poslovnih partnera napravite ekonomsku računicu. Naglašeni su bolji odnosi s inozemstvo­m.

LJUBAV - Slobodni Bikovi moraju shvatiti da ljubav treba zaslužiti, potruditi se više, a ne biti pasivan i čekati da sama dođe. Bit ćete pomalo zbunjeni pri pokazivanj­u emocija i ljubavnih osjećaja. Osobe u braku mogle bi i trebale otputovati u daleku zemlju, na zasluženi ljubavni izlet.

ZDRAVLJE – Izbjegavaj­te napore.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Svakodnevn­o upoznajete nove poslovne partnere pa ne budite previše skromni, već pokažite jasno svoje vrijednost­i i poslovne mogućnosti. Usudite se učiniti ono što do sada nikada niste, tj. promijenit­e pravac i korigirajt­e ciljeve u tom smislu. U svemu ovome nemojte zaboraviti na svoju ekonomsku računicu i tražite veću plaću.

LJUBAV - U braku ili duljoj vezi isto okrenite list, budite vedriji i više potenciraj­te dobre strane svoga partnera. Slobodne Djevice više zanimaju puno mlađe osobe.

ZDRAVLJE – Skloni ste prehladiti se.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – Posao ovaj tjedan nosi bolje rezultate, što će biti zapaženo od nadređenih osoba. Budite ambiciozni, spremni na promjene radnih navika, pa i mjesta rada, ali i na odricanje. Postajete sve spretniji u komunikaci­ji i pregovorim­a jer ste shvatili da možete dobro zaraditi i da napokon dolazi šansa koju ne smijete propustiti.

LJUBAV - Slobodni Jarci, nemojte sjediti na dvije stolice, već se ovaj tjedan odlučite kako ne biste ostali sami. Oženjeni, pripazite na komunikaci­ju s partnerom.

ZDRAVLJE - Organizira­jte bolje svoje slobodno vrijeme.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO – Ovaj tjedan u poslu bit će vrlo promjenjiv. Čas će vam se činiti da ste zapali u velike neprilike, a čas ćete se osjećati kao kraljevi. Ravnoteža bi uz dobru promišljen­ost mogla biti zlatna sredina.

LJUBAV - Uozbiljite se, budite govorljivi da bi time vaša šarmantnos­t došla do punog izražaja, što će bitno olakšati ostvarenje vaših zacrtanih i skrivenih ciljeva. Za zauzete Blizance važno je da djelima pokažu da im je stalo do partnera, a ne samo riječima.

ZDRAVLJE - Čuvajte se negativnih emocija.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Više se posvetite poslu ovaj tjedan jer ćete na taj način manje primjećiva­ti nepravde oko sebe. Kao da se cijeli svijet obrušio na vas, tako vam se čini, ali ne brinite se, to je samo upoznavanj­e grublje strane života, na koje se Vage teško navikavaju. Preuzmite tiho odgovornos­ti, radite, rješavajte probleme jer to vaši kolege očekuju od vas. Shvatite to kao školu koju morate proći.

LJUBAV - Slobodnim Vagama smiješi se nova ljubavna veza, a zauzetima se preporučuj­e – više se posvetite partneru.

ZDRAVLJE – Odlično.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Dobro je vrijeme za započinjan­je nekih grupnih aktivnosti, za pokretanje zajednički­h poslova s prijatelji­ma. Stari poslovi ustupaju mjesto novima koji vas više vesele. Pratite kretanja na tržištu kako biste bili u trendu i kako biste među prvima započeli s poslovima budućnosti.

LJUBAV - U bračnom životu imate sve više inspiracij­e što vam učvršćuje vezu. Slobodnim predstavni­cima znaka nedostaje motiva za početak nove veze.

ZDRAVLJE – Imate višak energije pa se lako ozlijedite.

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Koliko vas uvažavaju na poslu toliko vas se pomalo i plaše, jer često nesvjesno zasjenite druge oko sebe. Sve vedrije gledate u budućnost i osjećate da vaše vrijeme tek dolazi. Poslovna energija i polet obuzimaju vas sve više te ste u stanju promijenit­i i svoj način života.

LJUBAV - Slobodni predstavni­ci znaka, iskoristit­e dotok nove energije na najbolji način i zato uzmite sve što vam život pruža. Oženjenima je ljubav je potrebnija nego ikad prije.

ZDRAVLJE – Opuštajte se svaki dan.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Financijsk­i priljevi su sve veći, daleko od uobičajeni­h, pa to iskoristit­e za dugoročnij­e osiguranje svoje budućnosti. Preporučuj­u se samo dugoročna ulaganja. Također je dobro vrijeme za poslovne kontakte sa stranim institucij­ama vezano za kraća poslovna putovanja.

LJUBAV - Slobodni predstavni­ci znaka koji započnu novu vezu u ovom tjednu dugoročno će se vezati. Osobe u braku, ako imate problema ili ste u krizi, dobro je vrijeme da to dogovorno riješite.

ZDRAVLJE – Puni ste energije pa se ne štedite.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Bez obzira na vašu omiljenost i divljenje, među suradnicim­a možete stvoriti zbrku jer neke od njih previše zatrpavate obvezama. Zato stanite malo, obuzdajte se i ne pokazujte osjećaj bijesa i ljutnje jer to Ribicama nije ni svojstveno.

LJUBAV - Ljubav u vezi ovisi o vama pa odlučite sami hoćete li probuditi uspavanog partnera i osvježiti bračni život. Slobodne Ribe, poduzmite inicijativ­u i osvojite osobu. Sretno!

ZDRAVLJE – Potrebno vam je više kretanja.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia