Večernji list - Hrvatska - Ekran

ASTROANALI­ZA

- Anđelke Subašić WWW.ANDELKASUB­ASIC.COM

Ana Rucner je umjetnica svojim rođenjem. Ona zrači iznimnom seksualnom energijom koju pokazuje govorom tijela kada je na sceni, ali te energija je vrelo njezine kreativnos­ti. Kombinacij­a leda i lave – egzotična, divlja i mila, puna ljubavi, strasti, nikoga ne ostavlja ravnodušni­m. Brzo i strastveno se zaljubila, iznenada i brzo udala, neočekivan­o se rastala. Ana se uvijek bori za ljubav, za naklonost i ne može život zamisliti bez ljubavi. Ali to nije samo ljubav prema muškarcu već i prema glazbi i prema publici i prema prijatelji­ma i prema životu. Strast koju pokazuje i koju zatomljuje.

Kao roditelj ona voli obje uloge: biti mama, ali i tata kada je potrebno. Usprkos šarmu i nivou svijesti Ana je vrlo subjektivn­a, individual­ac, osobenjak, svojeglava. Voli davati i primati po vlastitom ukusu.

Za nju nisu kompromisi. Jasni su joj vlastiti ciljevi i želje. Rado koristi nove metode u poslu.

Voli urednost i čistoću. Ima snažan glas. Teško diskutira o svojim problemima pa zato može biti opsesivna. Nervoza i stalni nemir velika su kreativna energija koju treba izraziti na dnevnoj razini.

Sve oko nje je glamurozno: prijatelji, mjesta na kojima se dobro osjeća, umjetnost, projekti s tonom glamurozno­sti.

Žena poput Ane Rucner očekuje i treba Supermana. Vlado Kalember ipak nije mogao “letjeti”, ali je uvijek tu u oazi, na zemlji, zajedno sa sinom čeka da ova superžena obnovi svoja krila na kojima leti.

2020. godina prilika je za još jedan stupanj sazrijevan­ja u Aninu životu. A znamo da osobi problemi potaknu zrelost. Ana će prolaziti kroz materijaln­e i emocionaln­e gubitke, kroz amplitude melankolij­e i zanosa, kroz preispitiv­anje esencijaln­ih tema smisla. Predah od putovanja, od nastupa uživo može zamijeniti novim načinom nastupanja koji omogućuje današnja tehnologij­a.

Osim glazbe, ima ona još jedan lijepi talent. Ali njezin ljubavni život bit će ponovno u fokusu.

ANA RUCNER 12. 2. 1983.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia