Večernji list - Hrvatska - Ekran

Mladu Sarajku publika je zavoljela kao Valentinu u hit-seriji Nove TV “Drugo ime ljubavi”

- Razgovarao: Samir Milla Fotografij­e: Nova TV

Ekipa Nove TV nedavno je završila snimanje serije “Drugo ime ljubavi”, čije ćemo preostale epizode uskoro moći gledati. Jedna od glumica koja će rado pamtiti to snimanje je i Maja Jurić, Sarajka koju smo upoznali kroz lik Valentine. – Rad na tom projektu bio je često brz i dinamičan. To zna ponekad biti stresno, ali ponajviše se veselim nekim novim radnim navikama koje sam stekla radeći na tom projektu. Sve u svemu, nosim pregršt lijepih iskustava, bitnih lekcija i, što je i najvažnije, upoznala sam i sprijatelj­ila se s nekim divnim ljudima – kaže Maja, koja je našla i sličnosti s likom Valentine. – Valentina je simpatična i draga djevojka s jakom moralnom osnovom. U tom pogledu bih rekla da smo jako slične, iako je ona puno ozbiljnija od mene. Publici je zanimljivo gledati to bogatstvo i raskoš, poistovjeć­uje se s likovima poput Valentine ili Filipa. Mislim da su njihove priče vrlo bitne i nužne kako bi se koliko-toliko vjerodosto­jno prikazao presjek hrvatskog društva – smatra Maja koja, kao i svi, većinu vremena provodi u izolaciji.

– S pandemijom se nosim što odgovornij­e. Zbog sebe, ali, naravno, i zbog drugih. Čitam dosta vijesti na stranim i domaćim portalima jer me to nekako smiruje, a i općenito volim biti informiran­a o svjetskim događajima. Životna rutina mi je manje-više ista. Naravno, bez izlazaka i druženja. Još se dižem rano, doručkujem, vježbam, ako imam što počistiti, počistim, čitam, a kako sada nemam poslovnih obveza, igram igre, za koje prije nisam imala vremena. Čudno mi je jedino da sam gledala više serija i filmova dok nisam bila u izolaciji. Sad mi je nekako sve zanimljivi­je od toga – kaže glumica koju privlači puno stvari. – Privlače me sve vrste umjetnosti i mnogi sportovi. Onako amaterski privlači me i glazba i lupetanje po pojedinim instrument­ima. U posljednje vrijeme sve češće sviram gitaru, pogotovo nakon što sam dobila novu za rođendan. Ima još puno toga što me privlači, poput crtanja, pisanja i čitanja. Iskreno, obožavam i ljenčariti, i kada mi život da priliku, kao sada, volim sjediti kod kuće i igrati plejku. Iako moram priznati da većinu slobodnog vremena provodim sa svojim kućnim ljubimcima, mačkom Kishom i novim psićem Loupom. Pa to onda kombiniram­o s izlascima u prirodu i crtanjem ili čitanjem – kaže simpatična Maja.

 ??  ?? Kaže da ima puno sličnosti s likom koji glumi, a za seriju tvrdi da vjerodosto­jno prikazuje presjek hrvatskog društva
Kaže da ima puno sličnosti s likom koji glumi, a za seriju tvrdi da vjerodosto­jno prikazuje presjek hrvatskog društva
 ??  ?? Iako joj je povremeno bilo stresno, stekla je i brojna prijateljs­tva
Iako joj je povremeno bilo stresno, stekla je i brojna prijateljs­tva

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia