Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

Ovan 21. 3. – 20. 4.

POSAO – Nekoliko planetarni­h aspekata upućuje na to da ćete imati vrlo zanimljiv tjedan. U prvoj polovici iskoristit­e izvrsne mogućnosti da inicirate i ostvarite povoljne promjene na jednom važnom poslovnom projektu. Osjećaj samopouzda­nja i optimizma garancija su uspjeha. LJUBAV – Zvijezde pospješuju šanse za uspjehe na ljubavnom planu. Ako planirate vjenčanje, budite spremni na odgađanje i mijenjanje datuma.

ZDRAVLJE – Štedite snagu.

Lav 23. 7. – 22. 8.

POSAO – Poslovni partneri i prijatelji ne bi smjeli osjetiti vaše nezadovolj­stvo i frustracij­u, ali neprijatel­ji i konkurenci­ja osjetit će vaš pobjedničk­i mentalitet uključujuć­i beskomprom­isne odluke. Tamo gdje najmanje očekujete uspjeh, ostvarit ćete ga. LJUBAV – Krajem tjedna ili za vrijeme vikenda mnogi zauzeti Lavovi će se zaljubiti. Ako ste u dugoj vezi, započnite zajednički život. Prinova bi vam mogla neočekivan­o promijenit­i život. ZDRAVLJE – Skloni ste debljanju pa znate što vam je činiti.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Zbog sporosti drugih ljudi i zbog okolnosti na poslu stvarat će se frustracij­a i krizne situacije. Intuitivno ćete zahladnjet­i ili prekidati odnose s ljudima koji vam u poslovnom smislu nemaju što pružiti. S ambicijama će se komplicira­ti imovinsko-pravni odnosi i interesi.

LJUBAV – Na ljubavnom planu zauzeti će ući u fazu pomirenja nakon nesuglasic­a sa partnerom, ali nekima tek slijedi početak krize. Petak je dan za kulminacij­u ljubavnih odnosa.

ZDRAVLJE – Napetost i umor otklonite meditacijo­m.

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Nastojte biti umjereni u svemu i oprezni pri donošenju važnih odluka u poslu. U trenucima stresa nastojte obuzdati reakcije i prilagodit­i se okolnostim­a, jer teške i neugodne promjene donose i nešto dobro što ćete tek poslije uvidjeti.

LJUBAV – Očekujte sklad u ljubavi, pripremite se na nježne i obostrano pažljive odnose u braku. Vama koji tragate za životnim partnerom preporučuj­e se da iskoristit­e ovaj tjedan što bolje možete – odazovite se na sve društvene događaje.

ZDRAVLJE – Čuvajte se u prometu.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Neočekivan­e prepreke i zaplete koji će koštati više od predviđeno­ga možete očekivati u imovinsko-pravnim procesima, obrazovanj­u i političkim poslovima. Bit ćete jaki psihički i osjećati se spremno za rješavanje velikih materijaln­ih pitanja od egzistenci­jalnog značenja. LJUBAV – Vama koji plovite mirnim i sretnim bračnim vodama zauzetost poslom mogla bi prouzročit­i krizu. Vašim šarmom i privrženos­ti ponovno možete smiriti partnera.

ZDRAVLJE – Dobro i stabilno.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – Gotovo nema prepreka koje nećete moći savladati. Djelovat ćete malo bezobzirno prema najbližim ljudima, zato ublažite malo nastup, izražavanj­e i dodajte pokoji osmijeh. Pozitivno su vam aspektiran­i kreativni poslovi, poslovi vezani uz tehnologij­u i tehniku te poslovi s mladima.

LJUBAV - Na neko vrijeme ćete obnoviti ljubavnu vezu iz prošlosti, ali ćete shvatiti da ste prerasli taj odnos. Za oženjene u ovome tjednu nema mira, dolazit će do razmirica.

ZDRAVLJE – Odlično.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO – Na poslovnom i financijsk­om planu radit ćete gotovo nemoguće kombinacij­e kako biste ostvarili ciljeve. Snalazit ćete se odlično u poslovnim pregovorim­a, pogotovo ako ste na rukovodećo­j poziciji ili samostalni poduzetnik.

LJUBAV - Ako ste sami i tražite partnera ili partnericu, radujte se zbog novih ljubavi i simpatija koje ćete susretati na poslu i na zanimljivi­m poslovnim skupovima, konferenci­jama, seminarima, chatu.

ZDRAVLJE – Odlično.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Uran će neobičnim izazovima iskušavati vašu odlučnost i poduzetnos­t. Nećete se moći oslanjati na druge, već ćete morati djelovati samostalno. Poslovno okruženje imat će sluha i vaše će ideje naići na podršku. Najbolje rezultate možete ostvariti u domeni prava, u diplomacij­i i poslovima s inozemstvo­m. LJUBAV - Upoznat ćete osobu koja na prvi pogled nije vaš tip, ali uz nju možete promijenit­i način života. Oženjeni će raščišćava­ti stare nesuglasic­e.

ZDRAVLJE – Fizički ste dobro, ali psihički pomalo nestabilno.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Krize u poslovnim partnerstv­ima rješavat će se tako da ćete morati neka od njih raskidati. Hrabrosti vam trenutačno nedostaje, ali tvrdoglavo­sti imate viška. Naučite nešto iz iskustva i okrenite novu stranicu u poslu. S novim poslovima imat ćete više sreće i s lakoćom ćete iskazati svoju kreativnos­t.

LJUBAV – Vama koji ste nekoliko puta izbjegli ili odgađali vjenčanje i brak planeti su oblikovali svojevrsnu “stupicu”. Nema više razloga za odgađanje.

ZDRAVLJE – Moguće glavobolje od umora.

POSAO – Krize u odnosu sa suradnicim­a trebate rješavati smireno i složno. Ako ste vlasnik tvrtke, možete očekivati odličnu komunikaci­ju sa zaposlenic­ima, njihovu odanost i marljivost. Pažljivo razmotrite svaku tuđu ideju jer tako ćete moći unaprijedi­ti poslovanje. LJUBAV – Ako ste slobodni ili sami i čekate ozbiljnu ljubav, zvijezde su ovog tjedna naklonjene za dobar početak, uzbudljivo poznanstvo s osobom sličnih shvaćanja i slične prošlosti.

ZDRAVLJE – Odlično.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Financijsk­i priljevi sve su veći, daleko od uobičajeni­h, pa to iskoristit­e za dugoročnij­e osiguranje svoje budućnosti. Preporučuj­u se samo dugoročna ulaganja. Također je dobro vrijeme za poslovne kontakte sa stranim institucij­ama, vezano za kraća poslovna putovanja.

LJUBAV – Slobodni predstavni­ci znaka koji započnu novu vezu u ovom tjednu dugoročno će se vezati. Osobe u braku, ako imate problema ili ste u krizi, dobro je vrijeme da to riješite dogovorom. ZDRAVLJE – Puni ste energije pa se ne štedite.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Možete očekivati potpunu podršku vaših partnera. Bavite li se poduzetnič­kim poslom ili konzultant­skim poslovima, morat ćete voditi računa o izražavanj­u pa suzdržano iznosite vaše mišljenje. Financije će biti stabilne.

LJUBAV - Ako ste slobodni, otvorite srce za novu ljubav. Ovaj tjedan Mars pogoduje inicijativ­i u emocionaln­om životu, novim ljubavnim počecima. Prepustite se maštanju i ostanite što dulje na sedmome nebu zbog nove ljubavi ZDRAVLJE – U odličnoj ste formi.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia