Večernji list - Hrvatska - Ekran

DRUGO IME LJUBAVI

-

EPIZODA 143

Odbjegli Petar i Roko pokušaju se ugrijati paleći vatru, no kućicu ubrzo ispuni dim. Tamara se pokaje što je otjerala Luku. Nazove ga da se vrati i priznaje mu – dijete koje nosi je njegovo. Luka je sretan kad to sazna, no da bi im osigurao siguran život, mora se riješiti Karla – koji ih neće samo tako pustiti. Tamara mu predlaže da se udruži s Irenom i da zajedno skuju plan kojim bi ga zaustavili, a Irena iznosi Luki svoje sumnje glede projekta „Otok“.

EPIZODA 144

Lola se odlučuje mirno suočiti s Karmelom u njezinoj kući. Jelena u gostionici nabasa na Nadu i sav bijes istrese na nju. Nada joj uzvrati jednakom žestinom, a njezini uvjerljivi argumenti pokolebaju Jeleninu sigurnost u očevu nevinost. Jelena među Markovim stvarima pronalazi štednu knjižicu s Ivanovom uplatom. Nakon što Ivan sazna da je Lola došla po Petra, Jelena ga suočava s podacima iz štedne knjižice. Dok Ivan pokušava lagati Jeleni, Karmela joj priznaje istinu i moli je da zbog Petra čuva njihovu tajnu.

EPIZODA 145

Jelena i Saša ponovno se zbližavaju u svojim nevoljama. Lola se dolazi prijaviti na policiju. Jelena moli oprost od Saše i shvaća da se Lola žrtvuje za sve. Nada se uznemiri kada sazna da je Lola već na policiji. Irena predlaže Tamari da u „rušenju“Karla potraže Božidarovu pomoć, no ona to odbija. Božidar ne želi pomoći Ireni u istrazi protiv Karla. On upozorava da mora pribaviti bolje dokaze protiv Karla te je uspije malo poljuljati.

EPIZODA 146

Luka motivira Irenu na djelovanje te kreću prema Karlovoj firmi kako bi došli do dokumenata. Kopaju po poslovnoj dokumentac­iji tvrtke Krpan, ali ne nalaze nikakve dokaze. Nada se skriva od Božidara i pokušava vidjeti Lolu, no ne uspijeva i prijeti policajcim­a ako Loli učine nešto nažao. Goran se vraća u Knežev dol i dolazi k Maji. Ona je bijesna i ne shvaća gdje je bio sve ovo vrijeme. Goran se pravda da se morao skrivati zbog otmice, iako je zapravo morao bježati zbog Lole te je tražiti po Zagrebu, što ne smije priznati Maji. Maji njegovo objašnjenj­e nije dovoljno. Goran se pokuša zaposliti u gostionici, no i Filip ga odbija.

EPIZODA 147

Iako je Nadi rekao da neće lagati, u iskazu koji daje Božidaru, Saša ne spominje Karmelu, Ivana i Petra. Saša posjećuje Lolu u ćeliji, a Lola mu se kune da nema veze s Marijinim kreditom i da je ona njegovu majku voljela. Ivan odlazi na rehabilita­ciju, ali prijeti Karmeli da će joj se osvetiti. Karmelu dotuče Nada koja očajnički zahtijeva od nje da se prijavi policiji kao što je to učinila i Lola. U strahu da će Lola reći istinu o njoj i Ivanu, Karmela moli Šiška da je pusti k njoj u posjet ...

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia