Večernji list - Hrvatska - Ekran

Na HRT-u predstavil­i nove parove showa “Zvijezde pjevaju”

-

Na Hrvatskoj radio-televiziji u tijeku su intenzivne pripreme za početak snimanja nove sezone HTV-ova glazbenog showa “Zvijezde pjevaju”. Dopusti li to epidemiolo­ška situacija, snimanje bi trebalo početi u drugoj polovici srpnja.

Kao što se zna, zbog pandemije COVID-19, između ostalog, odgođeno je i emitiranje glazbenog showa “Zvijezde pjevaju”, planirano za proljeće ove godine.

Stoga je HRT donio odluku da se sedam emisija, osim završne, snima tijekom ljeta, a emitira u jesenskoj shemi. Zbog novog termina snimanja, neki najavljeni mentori i zvijezde morali su otkazati sudjelovan­je, te ćemo u novoj, 9. sezoni gledati sljedeće parove:

Bivša miss Hrvatske i poduzetnic­a Josipa Kusić i Sandi, plus size model i influencer­ica Lucija Lugomer i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i

Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorolog­inja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember, stand-up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo. U žiriju su već prije najavljeni pjevači i autori: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen. Novost je da će od ove sezone, koju ćemo gledati od listopada, glasati i publika u studiju. Urednica emisije je Uršula Tolj, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić i scenarist Alen Đurica.

 ??  ??
 ??  ?? Glumcu Borisu Svrtanu mentorica će biti Lea Mijatović
Glumcu Borisu Svrtanu mentorica će biti Lea Mijatović
 ??  ?? Robert Mareković i Tomo Ricov zaduženi su za zabavu
Robert Mareković i Tomo Ricov zaduženi su za zabavu
 ??  ?? SPREMNI ZA ZABAVU Dora i Bojan te Marko i Lucija
SPREMNI ZA ZABAVU Dora i Bojan te Marko i Lucija

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia