Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Ljubav osvetnika 18.15

-

EPIZODA 125

Polako se raspliću desetljeća Azizinog truda vezanog za osvetu koju je trebao provesti Miran. Dok se Rejan nada novom životu koji će nastati iz pepela nakon svega što joj se srušilo pred očima, Miran Azize poručuje kako odustaje od osvete.

EPIZODA 126

Pokazalo se da je ljubav ipak jača od svega i na kraju pobjeđuje dugo kovanu osvetu. Azize se ne može sasvim pomiriti s tim i sve svoje snage usmjeri na to da svoju osvetu ipak provede do kraja pod svaku cijenu. Međutim, život piše svoja pravila i iznenadi sve kada se najmanje nadaju.

EPIZODA 127

Nakon što je saznao istinu, Miran je odlučio otići u šetnju, prati ga Rejan, no pušta ga da razmisli. Hazar tuguje kad sazna koliko je Dilšah propatila, no nije porekla njegovu ljubav. Azize slaže stvari i prisjeća se prošlosti. Handan se i dalje loše ponaša prema Elif.

EPIZODA 128

Hazar plačući govori Nasuhu da ga više ne zove sinom. Ne razumije kako je mogao nešto tako kriti od njega. Nije mu jasno zašto nije pomogao Dilšah. Miran traži pomoć od Hazara kako bi istražili sve vezano za smrt njegove majke.

EPIZODA 129

Miran se suočava s Azize i otkrije joj da je saznao sve što se te večeri događalo s njegovom majkom. Azize se boji što će joj Miran reći.

EPIZODA 6

Eliza prepozna Arthura, zove ga, ali on je ne čuje. Carolina dočekuje uzvanike. Fabinho iskoristi priredbu za svoje prosvjede. Sukobi se s ocem i zalije ga bojom. Pietro nalazi čistu odjeću Germanu. Germano prijeti Carolini, a ona ga poljubi. Slika taj čin i prijeti mu. Cassandra i Hugo pokušaju ući na priredbu, ali ne puštaju ih. Marcao kaže Fabinhu da koristi prosvjede kako bi provocirao oca. Fabinho to odbacuje. Eliza pokušava prodati cvijeće. Zakači se s kupcem i zalije ga pićem.

EPIZODA 7

Jonatas poljubi Elizu, ali ona ga odgurne. Eliza ugleda Arthura u cvjećarnic­i, ali izgubi ga iz vida. Germano vidi naslovnicu na kojoj se našao jer ga je sin zalio bojom. Naljuti se zbog toga. Lili ga pokušava smiriti. Leila i Fabinho slave zbog članka. Germano poziva Carolinu na ručak, ali ona već ima neku obvezu. Carolina kaže Arthuru da bi voljela roditi, ali Arthur odbija biti otac. Zé Pedro kaže Germanu da je Fabinho ponovno sudjelovao u prosvjedim­a.

EPIZODA 8

Dorinha savjetuje Carolini da obrlati Arthura kako bi zatrudnjel­a. Arthur kaže Maxu da ne želi biti otac Carolinina djeteta, ali da će se dobro zabaviti u cijeloj situaciji. Hugo se prisjeća svoje veze s Carolinom. Debora govori Katiji i Lurdinhi da je njihov otac bio u vezi s Carolinom, ali one joj ne vjeruju. Cassandra zalije Arthura kavom. On se naljuti i propadne joj prilika da postane manekenka agencije Excalibur. Gilda pokušava uzeti novac u baru, ali pojavio se Dino.

EPIZODA 9

Carolina iskorištav­a Rafaela kako bi potaknula Arthurovu ljubomoru. Lu to jako naljuti. Rafael se pokušava zbližiti s Lorenom. Arthur se kladi s Carolinom da će Rafael otići s Lorenom i dobije okladu. Carolina negoduje zbog toga. Rosangela stavi Jonatasa i Elizu da spavaju skupa. Njegova braća žele da on prizna da je u vezi s Elizom. Eliza to niječe. Rafael i Lorena odlaze u diskoteku. Arthur pozove Carolinu da odu k njoj. Rosangela moli sina da pazi na Elizu.

EPIZODA 10

Carolina želi da Jojo uništi sliku, ali djevojka odbija i prijeti da će sliku pokazati ocu. Fabinho pomaže Jonatasu da nađe Rosangeli odvjetnika, a to je Zé Pedro. Fabinho javi Leili i Jamaici da će napraviti projekt zaštite okoliša. Jamaica pozove prijatelje u Germanovu kuću. Germana to živcira, Lili ga smiruje, ali on upadne u sinovu sobu.

EPIZODA 119

Azra i Dženk proživljav­aju nove probleme i njihova je ljubav opet pod sumnjom zbog zbivanja kojima je opterećena obitelj Čelen. Dok Sumru pravi spletke, Bariš ne vidi da je on samo njezin alat u borbi s Čelenovima..

EPIZODA 120

Zbog velike ljubavi koju osjeća prema Azri, Dženk će učiniti sve da je zaštiti, pa i nešto potpuno neočekivan­o. U sve se uključi i Feride, a njezin odnos s Barišem postaje uteg.

EPIZODA 121

Gurkan krivi Sumru za sve što se zbiva. Sumru je stjerana u kut, a saznaje se i za druge tajne i zločine kojima se služila kako bi uklonila svoje neprijatel­je.

EPIZODA 122

Dženk i Azra zaboravlja­ju sve te su ispunjeni radošću zbog sretne vijesti. Azra je ovaj put trudna. Veselje je to koje obuzima cijelu obitelj Čelen. Arda želi pronaći svoju ženu i spreman je sklopiti dogovor s Barišem, ali Bariš ne reagira kako je on očekivao.

 ??  ?? Diva HRT//12.25, pon – pet
Azra NOVA TV // 22.50, pon – pet
Diva HRT//12.25, pon – pet Azra NOVA TV // 22.50, pon – pet
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia