Večernji list - Hrvatska - Ekran

KUD PUKLO DA PUKLO

NOVA TV

-

EPIZODA 49

Mile s Mirkom dolazi u bolnicu kako bi depresivno­m Sveti kazao da je Barbara zvala inspekciju. Ipak, njegovo zdravlje ga zabrine, pa odluči preuzeti krivnju na sebe i potpiriti netrpeljiv­ost između njih dvojice kako bi kod Svete probudio strast za životom. To mu i uspijeva, ali, nažalost, izvlači deblji kraj jer se i pred Damirom i Zdenkom mora praviti da je to zaista učinio. Oni se na njega silno naljute. U međuvremen­u, Barbara, gonjena krivnjom, odluči pobjeći iz Oštrovca. Barbara sazna da je Mile preuzeo krivicu, odluči sve prešutjeti.

EPIZODA 50

Pred Đurinom kućom pojavljuje se starica Ivka koja se očito izgubila. Tomislav i Krešo su u panici jer misle kako su Oštrovčani poslali staricu da ih opet zarazi. Dolaze Višnja i Marko. I oni se zabrinu zbog prisustva nepoznate starice. Marko je siguran da je riječ o uroti. Katarina shvaća da je Ivka Damirova baka. Sveto pokušava izbaciti Milu iz odbora, ali u posljednji trenutak u ured upada velečasni Mirko i sprečava da izbace Milu. Sveto je bijesan zbog toga.

EPIZODA 51

Dianu muči Barbarino zlodjelo, pa se ispovjedi Mirku. Zajedno odluče napisati anonimno pismo Sveti, ali Barbara ga presretne. Ivka je prisebna i neprijatel­jski raspoložen­a prema Mili. On želi da Ivka njima oporučno ostavi stan ako je mora trpjeti. Zbog toga zove Damira i Gogu da se priključe ručku. Sveto dolazi dati Mili prvu ratu otplate duga, pa i on ostane na ručku. Sveto uživa u Ivkinoj naklonosti dok se Mile osjeća sve gore. Kad se razotkrije Milin cilj, Damir i Goga odlaze s ručka.

EPIZODA 52

Oštrovčani saznaju da je Đurina kuća na granici između dva sela. Mile je u panici jer je, izgleda, on za to kriv. U strahu od Milke i Svete, moli Stipu da pronađe stari izvještaj sa sjednice odbora kako bi zametnuo svaki trag. Međutim, Sveto i Barbara su također posumnjali da iza toga možda stoji Mile te preduhitre Stipu i dođu u posjed tog važnog dokumenta koji potvrđuje Milinu upletenost.

EPIZODA 53

Damir je revoltiran jer Zdenka, Biserka i Mile samo pričaju o tome kako će izgubiti stan, rastjeruje situaciju te tako udobrovolj­i svoju baku. Sveto je prikupio dokaze da je Mile prije trideset godina dao seosku zemlju Krasincu i to koristi da ga izbaci iz odbora. Na Svetin prijedlog, odbor je podržao Barbaru kao novu članicu.

EPIZODA 54

Nakon burnih svađa, Milica ipak potpiše za Krasinac. Katarina naposljetk­u kida ugovor – odlučuje se za Oštrovac pod dojmom Damirovog poljupca. Bijesna Gogina braća love Damira po selu. Žele ga isprebijat­i jer im je povrijedio sestru. Nakon skrivanja kod Kate na tavanu i bježanja po šumi, napokon ga uhvate i istuku. Spašava ga Kate s puškom i Hundom. Katarina se sve više povezuje s Damirom, što primijeti Marko. Damira posjećuje očajna Goga i govori mu da nosi njegovo dijete.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia