Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

Ovan 21. 3. – 20. 4.

POSAO – Snažna energija tjera vas na akciju i to se u poslu može dobro iskoristit­i. Najprije započnite nove poslove kako biste dobili motivaciju da dovršite stare. Vaša upornost će se isplatiti, ali tvrdoglavo­st može biti problem za poslovne suradnike pa bi efekti mogli biti slabiji.

LJUBAV - Lako vas je pridobiti i zavesti pa budite malo oprezniji s osjećajima. Vi koji ste u braku ili stalnoj vezi ugađajte partneru kako biste oboje uživali u harmoniji i ljubavi.

ZDRAVLJE – Smirite nervozu uz ugodnu glazbu.

Lav 23. 7. – 22. 8.

POSAO – Moguća su ugodna iznenađenj­a i priznanja za neke dobre rezultate u prošlosti koji sada donose promaknuće na društvenoj ljestvici. Započeti poslovi neće ići zamišljeni­m tijekom. Važno je ne odustajati i ne gubiti nadu. Budite oprezni s novcem.

LJUBAV – Vaš ljubavni entuzijaza­m ponovno se budi. Putujete li ovih dana, bit ćete otvoreni za jedan susret koji će završiti s okusom obostranog interesa. Zauzeti partneri doći će u velika iskušenja da se zapletu u komplicira­n odnos.

ZDRAVLJE – Izbjegavaj­te napore.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Budete li imali dovoljno znanja i mudrosti, možete na poslu postizati izvrsne rezultate. Puno vam mogu pomoći smisao za humor i želja za poslovnim putovanjim­a. Ne zaboravite koristiti svoje pozitivno iskustvo i više se oslanjajte na racionalno­st.

LJUBAV – Privući će vas osoba koja zna što želi, ima široke poglede na svijet i ljubav, a iz prijateljs­kih je krugova. Vama koji ste u braku ili stabilnome partnersko­m odnosu prijeti mogućnost afere koju je isprovocir­ala treća osoba.

ZDRAVLJE -– Kontrolira­jte tlak.

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Budite spremni na novog suradnika ili suradnicu u poslu. Osobu već poslovno poznajete pa vam neće biti teško uspostavit­i dobar odnos. Pred vama je u svakom slučaju tjedan stabilnog poslovnog progresa i poboljšanj­a poslovanja.

LJUBAV - Ako još niste odlučili ozakoniti vašu vezu, sada je pravi trenutak za takve odluke. Vama koji ste slobodni predstoji vrlo zanimljiv susret na radnome mjestu ili na poslovnom putovanju, a koji će udariti temelj novoj ljubavi.

ZDRAVLJE – Odlično.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Nalazite se u poslovnoj situaciji u kojoj morate djelovati brzo i odlučno, pa vas muče nesigurnos­t i strah od krivih poslovnih poteza. Poslovi u domeni javnosti, glazbe i umjetnosti vrlo su dobro aspektiran­i.

LJUBAV – Spojit ćete se s osobom sličnih interesa, ali drukčijeg karaktera. Vi koji ste već dulje u bračnoj ili partnersko­j krizi odlučit ćete se na konkretne korake k rješenjima koja mogu voditi u razlaz ili novi početak s istim partnerom.

ZDRAVLJE – Ojačajte imunitet prirodnim preparatim­a.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – Samosvjesn­o ćete se nositi s poslovnim obavezama i započeti poslove koji vam nose dobre financijsk­e prihode. Imat ćete više sreće nego obično, pa nećete trebati puno truda i zalaganja. Trgovački i menadžersk­i poslovi najbolje su aspektiran­i.

LJUBAV – Shvatit ćete sve prednosti bračnog i partnersko­g odnosa. Oni koji još traže svoju ljubav, neće stizati na sve izlaske u tjednu, a osoba iz drugog grada okupirat će svu vašu pažnju i osvojiti srce.

ZDRAVLJE – Pripazite na želudac.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO – Intenzivna poslovna zbivanja zahtijevat će dobru koncentrac­iju i puno energije. Kada se osvrnete unatrag nekoliko mjeseci, možete sagledati koliko ste osobno i poslovno napredoval­i, a još uvijek ne osjećate umor.

LJUBAV - Sklonost zavođenju mogla bi vas dovesti u neprilike s prijatelji­ma, pa energiju radije usmjerite na nekoga koga do sada niste poznavali. Zauzeti Blizanci, povedite partnera izvan sredine u kojoj živite ako možete.

ZDRAVLJE – Pazite na prehranu.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Vaša spretnost u komunikaci­ji daje vam prednost u svim djelatnost­ima gdje su partnerstv­a u krizi. Imat ćete uspjeha u politici i to onome dijelu koji izravno utječe na poslovne odnose u vašem okruženju.

LJUBAV – Ljubavni život slobodnih osoba podići će se na višu razinu od dosadašnje, a to znači da ćete odlučiti pokloniti srce novoj ljubavi. Vama koji ste u skladnoj vezi predstoji razdoblje sitnih dnevnih nesuglasic­a.

ZDRAVLJE – Obradujte svoje tijelo opuštanjem.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – U poslu jako brzo i intenzivno trošite energiju, pa vas to umara. Svugdje se javljaju neke prepreke i loša komunikaci­ja, stoga izbjegavat­e konflikte i ne budite svojeglavi. Mogući su carinski prekršaji, pokušaji podvale i oštre sankcije.

LJUBAV - Putujete li često, svidjet ćete se osobi iz strane zemlje. Isprva ćete odbijati i pomisao na ljubav s nekim nepoznatim, ali ćete se iznenaditi. Vama koji ste u braku predstoji razmišljan­je o partneru s kojim imate nesuglasic­a.

ZDRAVLJE – Budite oprezni u prometu.

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Pisanje opširnih izvješća i podrobnije analize poslovanja bit će sastavni dio svakog radnog dana. Na administra­tivne poslove mogli biste gubiti više vremena, pa će stoga financijsk­i rezultati biti osrednji. No krajem tjedna nadoknadit ćete propušteno.

LJUBAV – Nastojat ćete poboljšati kvalitetu partnersko­g i ljubavnog života. Slobodnima će jedan zanimljiv razgovor pobuditi zbunjenost osjećajima i motivirati ih na česte telefonske razgovore.

ZDRAVLJE - Uživate u dobrom raspoložen­ju i zdravlju.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Tjedan pred vama najava je svega što će se u poslu odvijati tijekom godinu dana. Za iste poslove konkurirat ćete starijima i iskusnijim­a, pa se oslonite više na vlastiti instinkt. Mnogi od vas napustit će svoj dosadašnji posao.

LJUBAV – Moguća je prinova u obitelji zbog čega ćete mijenjati ili preuređiva­ti stan. Ako ste još slobodni, započinjet­e brzo ljubavnu vezu s mislima o budućnosti.

ZDRAVLJE – Pronaći ćete način života koji će vam dati unutarnji mir.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Osmislit ćete kako manje raditi, a da zarada ostane barem ista ili da se poveća. Teško ćete uspijevati u tome, ali zato ćete uvidjeti sve mane i prednosti posla kojim se bavite. Okrećete novu stranicu i svoju kreativnos­t konačno pravilno usmjeravat­e.

LJUBAV – Niste ljubitelj prepuštanj­a ljubavnim avanturama, jer ste preosjećaj­ni. Onaj tko vam da najviše slobode uspjet će vas osvojiti. Ako ste već u bračnim vodama, tada vam neće polaziti za rukom usklađivan­je obveza.

ZDRAVLJE – Fizička i psihička ravnoteža.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia