Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Dijete

-

EPIZODA 14

Majčinski osjećaji koje je Asije godinama potiskival­a i koji su Hasanovo pravo sada se više ne mogu potisnuti. Dok Asijino ponašanje i požrtvovno­st kad je uz Hasana pobuđuju Ali Kemalove sumnje, s vijesti koja stiže od Emi

ne sve se izokreće naglavce.

EPIZODA 15

Šule shvaća da Akči neće dati samo Efea nego i Alija Kemala pa je odlučila da će za svoga muža Efeu biti majka. Šule, Ali Kemal i Efe opet su u vili.

EPIZODA 16

Ono što čuje od Hasana duboko potrese Alija Kemala. Njegov ionako napukli brak sa Šule završit će rastavom. Dok Šule računicu rastave veže za vezu Akče i svoga muža, potrebni su joj dokazi za njezine sumnje.

EPIZODA 17

Akča počinje vjerovati da se Hasan može promijenit­i. Hasan, ne mogavši se iskaliti na Akči jer mu je pružila drugu šansu, Alija Kemala poziva na red za sve što se dogodilo. Akčina nada da će mu moći reći za Efea sve više raste, no kad Šule i Asije saznaju da je Ali Kemal dao napraviti DNK test, već je prekasno.

EPIZODA 18

Hasan, posjetivši dom za djecu, saznaje za postojanje žene koja je prije mnogo godina pitala za njega. Hasan je saznao da je Asije ta koja je davala donacije domu.

EPIZODA 21

Hugo kori Cassandru jer je potrgala sliku, a ona mu odbrusi da ga se Carolina uopće ne sjeća. Rosangela navija za to da Jonatas i Eliza postanu par. Eliza prihvati Jonatasov poziv da žive skupa u Curicici. Cascudo pozove Jeniffer na vožnju motorom. Jonatas ih spriječi i kaže braći da će odsad on voditi brigu o njima jer će živjeti u Curicici. Cassandra daje tatinu sliku iz mladosti Carolini.

EPIZODA 22

Eliza ne pristaje živjeti s Arthurom, ljutita napušta agenciju. Jonatas govori majci da plaćom neće moći platiti stanarinu i da će i dalje živjeti u kinu. Dayse nazove Elizu. Nakon razgovora Eliza se predomisli i pristane živjeti kod Arthura. Wesley ne da Jeniffer da se vozi s Cascudom na motoru. Cascudo ponudi vožnju Barbari i ona prihvati. Fabinho se boji odlaska u favelu. Leila želi snimiti dokumentar­ni film o projektu. Jacare pokuša napasti Jonatasa tijekom capoeire.

EPIZODA 23

Aparecida obeća Jonatasu da će čuvati Elizu. Arthur kaže Elizi da će joj Max kupiti novu odjeću. Germano kori Jonatasa jer kasni na posao. Fabinho ga opravda. Jonatas i Fabinho odlaze u favelu gdje ih neljubazno dočekaju. Jonatas uspije smanjiti napetosti te Fabinho predstavi projekt stanovnici­ma favele. Jacare i njegova banda uništavaju Jonatasove stvari i ukradu njegov novac. Arthur uspije napraviti lijepe Elizine slike uz Natashinu pomoć.

EPIZODA 24

Eliza i Arthur spase Jonatasa iz požara koji je uništio napušteno kino. Eliza zahvali Arthuru na pomoći Jonatasu. Jacare shvati da se Jonatas izvukao. Arthur vozi Jonatasa Rosangeli. Lili pokaže Carolini da je ne podnosi i upozori je da će braniti svoje interese. Carolina kaže Pietru da se boji da će ostati bez partnerstv­a s “Bastille” zbog Liline ljubomore. Carolina uzima Rafaela za fotografa kako bi nadzirala Lili i spriječila probleme u partnerstv­u. Lili moli Rafaela da nadzire Germana i Carolinu. u.

EPIZODA 25

Jonatas se osveti Jacareu. Riscado se pojavi i spriječi prijatelja da ne napravi neku glupost. Rafael flertuje s Iasmin u noćnom klubu. Max sprečava Lu da ih vidi. Eliza se pokušava zbližiti s Jojo. Lu razgovara u klubu s Rafaelom i Iasmin i pokušava pokazati da je ravnodušna. Počinje natjecanje. Germano moli Rafaela da mu se ne obraća. Lili govori o Carol, a Lorena sve čuje.

 ??  ?? Diva HRT//12.25, pon – pet
Dijete NOVA TV // 18.15, pon – pet
Diva HRT//12.25, pon – pet Dijete NOVA TV // 18.15, pon – pet
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia