Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Dijete

-

EPIZODA 29

Dok u Hasanu kipi čežnja za osvetom, pomiješana s porivom da ima obitelj i uživa u blagodatim­a svega što ona pruža, u njemu se javlja otpor koji osjeća i prema ostalima u svom životu. Ples nadmudriva­nja i emocija sada postaje sve intenzivni­ji i nitko ga više ne može izbjeći. Čak je i Emine uhvaćena u ovaj

vrtoglavi odnos pun prevrata.

EPIZODA 30

Nakon što ju je Hasan ostavio, slomljena srca, Akča se opet našla u velikoj boli te se prepustila majci kojoj ne može vjerovati, da je utješi.

EPIZODA 31

Akča se napokon počela oporavljat­i od velike emotivne boli s kojom se morala suočiti kadtad. I Ali Kemal slomio je jedno srce i sada slijedi bolna i teška osveta. Hasan sazna da je Efe odveden u inozemstvo kako bi ga Ali Kemal razdvojio od pravog oca.

EPIZODA 32

Hasan stjeran u kut, u velikoj želji da dođe do svog sina Efea, spreman je na sve. Čak i neke stvari koje u svojoj kriminalno­j prošlosti do sada nije radio. Put ga dovede i do drugih do sada nepoznatih ljudi sa sličnim sudbinama.

EPIZODA 33

Akča ne može naći Hasana iako je dala sve od sebe da ga pronađe i da razgovaraj­u o njezinim razlozima za laži o velikoj stvari. Šule se vraća u vilu, a Asije joj pomogne u namjeri da obiteljske stvari vrati na staro.

EPIZODA 36

Cassandra žali jer je Jonatas zabunom popio piće koje je čekalo Elizu. Arthur unaprijed slavi pobjedu. Jonatas osjeća učinak popijena pića. Jacare dolazi na priredbu i traži Ninu. Rosangela kaže Florisvalu da će biti s njim samo ako ostavi Maristelu. Lu primijeti da Rafael gleda Sofijinu sliku. Jacira kaže Maristeli da je vidjela Florisvala kod Rosangele. Maristela napravi skandal. Leila primijeti da Jonatas nije dobro, ali Eliza joj ne dopušta da mu priđe.

EPIZODA 37

Fabinho i Leila se pomire. Arthur tješi Elizu. Jonatas se žali majci jer je naštetio Elizi. Jeniffer pokazuje obitelji video na kojemu se vidi Jonatasov skandal. Rosangela moli djecu da pomognu bratu. Cassandra pokaže Jonatasov video obitelji. Debora je upozori da će svima reći da je ona drogirala Jonatasa. Jonatas odlazi u “Bastillu” i daje otkaz. Germano ga ne prihvaća i daje mu priliku. Fabinhu nije drago. Lu kritizira Leilinu snimku. Carolina se ne slaže s njom, ali daje upute stažistici. Carolina kaže Pietru da će napraviti test na trudnoću. Eliza javi majci da će biti izbačena s natjecanja. Jonatas se ispriča Elizi, a ona mu kaže da ga ne želi vidjeti.

EPIZODA 38

Arthur pokaže Maxu Carolinin test na trudnoću. Lihvar Cordeiro kaže Gildi da mu Dino duguje mnogo novca. Jonatas sa zebnjom čeka rezultate drugog kruga. Svi napeto iščekuju. Carolina najavljuje Elizino ispadanje, a Debora pokuša to spriječiti. Emanuelly objavljuje da je trudna. Da je napravila test u toaletu. Žiri i pokrovitel­ji smatraju da mora napustiti natjecanje. Eliza prolazi dalje. Carolina se prisjeća kako je naišla na model u toaletu. Jonatas slavi.

EPIZODA 39

Germano kaže ženi i sinu da nije otpustio Jonatasa. Njih dvoje negoduju. Leila je sretna zbog te vijesti. Cida i Severino dobivaju upute da ne smiju pustiti Jonatasa u Arthurov stan. Jonatas tužan dolazi na posao. Germano ga tješi. Fabinho sve gleda. Carolina kaže Pietru da neće odustati od trudnoće s Arthurom ni od oklade. Leila misli da u redakciji postoji krtica.

EPIZODA 40

Jacaré želi da Riscado sazna gdje će se

idući krug natjecanja. Maristela uhvati Florisvala kod Rosangele i podivlja. Jamaica kaže Riscadu gdje će se održati natjecanje. Fabinho kaže Leili da će pozvati Jonatasa na roštilj.

EPIZODA 10

Izet je presretan zbog informacij­e da je Džebra njegov unuk.

EPIZODA 11

Pajser i Klofa ganjaju Kufeta zbog kockarskog duga. Barbara planira veliko vjenčanje te nagovara Damira da dugove svojih klijenata naplati preko utjerivača dugova.

EPIZODA 12

Damir i Barbara planiraju vjenčanje, međutim, i ne slute da je Mariofil, koji im je bio odvjetnik tijekom razvoda, zaboravio predati papire

EPIZODA 79 EPIZODA 80

doputovali iz Amerike.

EPIZODA 81 EPIZODA 82

na sud te da oni nikad i nisu bili razvedeni.

EPIZODA 13

Burek saznaje da im netko krade scenarije i prodaje drugoj produkcijs­koj kući. Faruk sumnja na Mariju, a Izet na Barbaru te prati Barbaru kako bi dokazao svoje sumnje.

EPIZODA 14

Izet i dalje pokušava otkriti tko prodaje njihove scenarije konkurents­koj produkcijs­koj kući.

U tu svrhu angažira i Đido Movu.

Katarina bezuspješn­o pokušava naći posao, a Zdenka joj dolazi donijeti juhu. Katarina se otrese na Zdenku, zbog čega joj poslije Damir dolazi očitati bukvicu. Josip daje otkaz na svoje mjesto u odboru, a Mile i Sveto žele da se definira tko je novi predsjedni­k. Barbara dolazi od njih uzeti izjave za članak o USKOK-u; oni je mole da članak ne napiše, a zauzvrat joj nude mjesto u odboru. Barbara je voljna pristati, kad dolazi Ane bijesna zbog Barbarine kritike njena lokala u Gospićkom listu. U obračunu koji uslijedi Ane zabrani odboru da primi Barbaru, i zaprijeti paklenom odmazdom.

Katarina uspije nagovoriti Tomislava da u kući otvore svoj restoran „Đurin san“što izazove potpuni Anin bijes. Ni s Damirom Katarina nije u najboljim odnosima. On joj prigovara što se Ani upliće u posao, ali odlazi bez velike rasprave s Katom. Stipi sine ideja da preusmjera­va automobile u Oštrovac kako bi Ane dobila nove goste u krčmi. U plan mu se upliće Mile, ali nakraju neslavno završava njihova akcija. Uspjeli su samo prepasti Ružu i iživcirati njenog muža Jacka koji su taman

Sveto je na brzinu objasnio Josipu i Diani zašto je lagao Ruži. Zgranuti su činjenicom da je žicao novac za faks pa gradio kat kuće. Ruža želi čuti od Josipa sve o Beču, ali Sveto to uspješno sabotira. Predstavlj­a Dianu kao pija

nisticu i buduću snahu. Ruža zahtijeva duet.

Mile i Stipe nastavljaj­u sa svojim planom i vode Jacka i Ružu u lov. Sveti je to sumnjivo, pa ih prati. Stipin zadatak je pustiti Zokijeva zeca na Milin znak kako bi ga Jack ulovio. Stipi je to teško učiniti, jer se emotivno vezao za zeca, pa ga pred Jacka tjera Mile. Stvori se napeta situacija – zec bježi u grmlje, gdje je skriven Sveto, a Ruža i Jack podižu pušku i ciljaju, svaki sa svoje strane. Tko će biti pogođen? Bijesni Damir kreće naći oca jer ga je opet preveslao. Mile ga je poslao u kupovinu u Gospić, da bi ga maknuo iz parka i omogućio lov. Ruža želi povesti Josipa u Ameriku, ali

bez Diane, koju smatra nižom klasom.

EPIZODA 83

Milica je upregla Tomislava u kuhinji. Želi osigurati svom sinu ozbiljan posao i vidi tu mogućnost jedino u otvaranju restorana. Milica je puna planova, a prije svega želi napakostit­i Ane. Mile i Stipe su u nevolji. Damir ih suočava s kaznom za krivolov. Katarina sanira Jackovu ozljedu i sukobljava se s Damirom koji se dvoumi prijaviti svog oca i Stipu policiji.

 ??  ?? Diva HRT//12.25, pon – pet
Dijete NOVA TV // 18.15, pon – pet
Diva HRT//12.25, pon – pet Dijete NOVA TV // 18.15, pon – pet
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia