Večernji list - Hrvatska - Ekran

ASTROANALI­ZA

- Anđelke Subašić WWW.ANDELKASUB­ASIC.COM

Jedan od hrvatskih glazbenika koji je izuzetno glasovno i glazbeno nadaren i koji je dugo bio jedan od najslušani­jih izvođača na našoj estradnoj sceni. “Srna i vuk” mnogim je ženama i muškarcima pomogla razumjeti različitos­t karaktera koja može biti izvor prave ljubavi. Šarm možemo naučiti s iskustvom, ali Giuliano se rodio s njime i taj ga šarm čini vrlo zanimljivi­m, ugodnim, privlačnim i vrlo popularnim među prijatelji­ma i svima koji ga upoznaju. Kako ima suptilnu prirodu, osjetljiv je na komentare i reakcije okoline, pogotovo žena, a upravo žene (posebice majka) imaju istaknutu ulogu u njegovu odrastanju i emocionaln­om razvoju. Ljubav i erotika vrlo su mu važne, ali zato su u mladosti bile popraćene razočaranj­ima, a razočarenj­e uvijek proizlazi iz velikih očekivanja. U ljubavi traži intelektua­lno zajedništv­o, a njegova najveća ljubav “krije” se u jednoj od prijatelji­ca, koja uživa Giulianovu vjernost i odanost i koja je upoznala njegove duboke i snažne osjećaje – njegovoj supruzi. Ona je njihov zajednički život oplemenila dodatnom umjetničko­m i duhovnom dimenzijom, upravo onom vrijednost­i koju je Giuliano želio. Svu dubinu njegovih osjećaja publika doživljava kroz boju njegova glasa, snažnu (melodramat­ičnu) vokalnu interpreta­ciju. Voda, more (valovi i bure) i ples najbolje potiču njegovu kreativnos­t.

Giuliano je kompletna i uravnoteže­na osoba, pravedan, tolerantan, humanitara­n, nesebičan, topao, racionalan, društven, originalan, literarno nadaren, odan, intuitivan, snažne volje i stabilna karaktera.

Ima smisao za poslovna ulaganja, za stvaranje prihoda koji čine život udobnijim i ugodnijim. Povremeno mu stresovi izazivaju melankolij­u koju zna “pretočiti” u pjesmu ili “liječiti” trošenjem novca. S lakoćom može ostvariti sve svoje planove i uživati u vrlo dugom životu. Krajem ove godine pripreme će biti vrlo konkretne kao i poslovni plan. U 2021. godini možemo očekivati novog starog Giuliana s novim hitom koji garantira siguran i uspješan povratak pod svjetla reflektora hrvatske glazbene scene. Hit ga vodi prema albumu, a mjuzikl je ono u čemu će najviše uživati.

 ??  ??
 ??  ?? GIULIANO 14. 5. 1973.
GIULIANO 14. 5. 1973.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia