Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Gulperi

-

EPIZODA 20

Jakup sada želi potpuno iskoristit­i situaciju kako bi dobio skrbništvo nad Hasa

nom.

EPIZODA 21

Gulperi je s djecom nepravedno izbačena na ulicu i čeka je još teži život. Morala se udaljiti od Kadira i to još više otežava borbu, a zbog toga Kadir preispita svoje osjećaje te dođe do odgovora na koje nije bio spreman.

EPIZODA 22

Sada se Hasan nalazi u nezavidnoj situaciji. Naime, primoran je zadužiti se kod Sejita da spasi obitelj. Mora odraditi posao koji je ovaj tražio od njega, iako to ne želi. Bedrije se nosi s optužbama za krađu koju nije počinila.

EPIZODA 23

Nakon zaduživanj­a, Hasan shvati da se uvalio u puno veću nevolju nego što je mislio. Gulperi, pak, ne zna ništa o Šejminim planovima i kad sazna istinu, sve će joj se opet na neočekivan­i način izokrenuti naglavačke.

EPIZODA 24

Gulperi je potresena nepravdom s kojom je suočena i mora donijeti nove odluke o mjestu koje će Kadir zauzimati u njezinu životu. Pri svemu tome mora misliti na djecu koju je napokon vratila pod svoje okrilje i na to kako će oni reagirati na sve.

EPIZODA 25

Kadir shvati da za njega i Šejmu više nema nade i odlučuje poslušati svoje srce. Koliko god se tijekom godina udaljavala od njega i kažnjavala ga za grijehe iz prošlosti, Šejma sada pokušava vratiti Kadirove osjećaje prema sebi.

EPIZODA 86

Elizu fotografir­aju. Svi je hvale. Pecanha dolazi Dinu u bar i upozori ga da bi mogao uništiti plan. Prijeti da će ga pritvoriti do kraja natjecanja. Podsjeća ga na dug. Carolina kani iskoristit­i Germanovo očinstvo kako bi izbacila Elizu. Carolina moli Zea Pedra da prouči ugovor može li izbaciti Elizu jer joj je otac suorganiza­tor natjecanja. Dayse pokaže Elizinu sliku, ali Gildu baš i ne zanima. Prizna Leonor da se razočarala u kćer. Leonor se brine zbog njezinih dugova. Estelinha i Maurice se prisjećaju prošlosti. Načelnik kaže Duarteu da će pričekati da Eliza pobijedi na natjecanju, a onda će je uhititi.

EPIZODA 87

Cascuda odvedu Rosangelin­oj kući. Montanha prijavi Duraa. Želi odvesti Cascuda liječniku kako bi zaštitio momka. Germano dobiva DNK nalaz. Ze Pedro kaže Carolini da ugovor ne brani da rodbina organizato­ra sudjeluje u natjecanju. Pietro pokuša uvjeriti Carolinu da ne oda Lili tajnu. DNK nalaz otkriva da Eliza jest Germanova kći. Carolina ga pritišće da to kaže Lili. On obeća da će to učiniti nakon natjecanja. Ne želi naštetiti Elizi.

EPIZODA 88

Eliza pobjeđuje na natjecanju. Estelinha i Maurice slave. Gilda se raduje zbog kćeri. Dino i načelnik su euforični. Jonatas puca od sreće. Carolini nije drago. Germano i Lili čestitaju Elizi. Germano nema snage reći da je Eliza njegova kći. Jojo ulazi i odvodi Eizu. Lorena objavljuje Elizinu pobjedu na portalu. Carolina kaže da Eliza ne treba još slaviti pobjedu. Germano prizna Carolini da nije mogao reći Lili da je Elizin otac. Carolina želi razgovarat­i s Lili, ali ona je ignorira. Fabinho javi Germanu da kani pozvati Elizu da iskuša novu liniju proizvoda.

EPIZODA 89

Carolina kaže Lili da poznaje Germanovu kćer. Lili je znatiželjn­a. Jonatas kaže Leili da ide čestitati Elizi. Natasha kaže Jojo da je Arthur oduševljen Elizom. Lili napadne Carolinu kad shvati da novinarka želi iskoristit­i činjenicu da je Eliza Germanova kći. Rafael smiruje Lili. Jeniffer kaže Wesleyu da je vidjela Duraa. Montanha i Rosangela se zabrinu. Durao i Machado pripremaju osvetu Montanhi. Fabinho pozove Cassandru van. Debora je tužna i zaključa vrata sobe. Cassandra skoči kroz prozor. Hugo se brine zbog kćeri. Hugo ispituje Deboru o njezinim osjećajima prema Fabinhu.

EPIZODA 90

Eliza kaže Arthuru da će se odseliti u drugi stan i da će samo poslovno surađivati. Debora zamoli Elizu da napravi nekoliko slika za predstavlj­anje nove Bastilline šminke. Eliza pristane. Charles se ponudi da je slika. Sviđa mu se Debora. Eliza sretne Jonatasa u laboratori­ju. Estelinha i Maurice putuju u Pariz na medeni mjesec. Carol dolazi u Excalibur, Max je grub prema njoj. Ze Pedro čita ugovor njoj i Arthuru.

Načelnik i Dino žele opljačkati Elizu nakon što je primila nagradu. Jonatas čestita Elizi i predaje joj dar. Prisjećaju se prošlosti i razgovaraj­u o svojim vezama, o svojim novim životima. Carol tužna dolazi u redakciju. Germano je čeka i njih se dvoje posvađaju. Eliza se oprosti od Cide. Dino i načelnik idu u Arthurov stan. Načelnik spriječi da se Dino sukobi s Elizom. Germano kaže Fabinhu da je Elizin otac. Sin se naljuti. Fabinho se izjada Debori.

EPIZODA 9

Baba Beba je prijavila Željku da je Ljubo kod njih u kući. No nitko joj ne vjeruje, pa je Ankica odvede Kruni na pregled.

EPIZODA 10

Dalibor, sluđen od razbijenih vrtnih patuljaka i Perinih prijetnji, prvo naleti na policajce koji traže Ljubu, a onda i na još jedan ‘leš’ patuljka.

EPIZODA 11

U epizodi se pojavljuje glumac Nikša Kušelj, u epizodnoj ulozi popularnog pjevača Jorgovana. Popularni pjevač

EPIZODA 147 EPIZODA 148 EPIZODA 149 EPIZODA 150

Jorgovan stiže u Dizmovo nastupiti na zabavi na kojoj se prikupljaj­u donacije za Ljubinu otkupninu, ali umjesto dobrodošli­ce Mile ga strpa u zatvor.

EPIZODA 12

Jure i Kruno na večeri obaraju ruke, no onda prevrnu stol i poruše sve, što je Boženi glupo te ona odlazi sa zabave. Jorgovan pred Brankom uvrijedi Seku, te Branko na Jorgovana pusti Janu koja ga grli dok i dalje svira playback. Suzana ples sa sobom određuje kao glavnu premiju na aukciji.

Tomislav dolazi u Zagreb prokazati Miličin plan da osramoti Snježanu, što mu i uspijeva. No Snježana ostaje nesretna, misleći da se dizajneru Oliveru nisu svidjele njene kreacije. Po povratku u selo, ona se osjeća poraženo, a Tomislav ne zna kako bi je utješio.

Don Ante otkriva da Oštrovčani snimaju film o njemu i saznaje za njihove namjere. U međuvremen­u, film je snimljen i predan Zokiju u ruke. Barbara nagovara Mirka da ona preuzme brigu oko Zokija, no Mirko ne želi pristati pa se Barbara odlučuje na drastične mjere – zaključava Mirka u župni ured te sa Zokijem i Milom odlazi na kolodvor u Zagreb, odakle će nastaviti prema Rimu. Bijesni don Ante dolazi za njima u Zagreb. Iskoristi Barbarinu i Milinu nepažnju te otima Zokiju ruksak s filmom.

Pićem razgaljena Milica pokazuje Marku svoju nježnu stranu. Oboje poneseni alkoholom, kradu kokoš iz Zdenkina kokošinjca i zbližavaju se kao pravi brat i sestra. No samo do jutra, kada se ‘vraća’ hladna Milica kojoj je važna jedino sreća njezina sina. Damir i Josip također proslave Snježin brak. Damir odluči pjevati Kati pod prozorom. Premda ga tjera, Katarini je ova gesta simpatična. Damir joj se ujutro ispričava, a Kate mu obeća ples.

Mile dovodi ovršitelje u Aninu krčmu, usput ih navodeći da misle da su zapravo u Krasincu. Tu ih natjera da popiju nekoliko rakija, a kasnije ih Stipe, preodjeven u policajca, zaustavlja i optuži da su pijani. Nudi im da se vrate odakle su i došli ili će ih privesti. No ovršitelji se ne daju. Stipe ih privodi i tako zadržava. Međutim, na Stipino razočaranj­e, Mirko im otkriva da je ovo Oštrovac.

EPIZODA 151

Pijane Milica i Ane dolaze mladencima u sobu kako bi im dale savjete kako se ponašati u prvoj bračnoj noći. Tomislav i Snježana ih zgroženo tjeraju. Kada napokon ostanu sami, nastupa novi problem – Snježana osjeti micanje bebe, što u Tomislavu izazove gađenje. Zbog toga ne može spavati s njom. Snježana ga izbacuje iz kuće. Inspektor Rakić zatvara Damira i Katarinu u Mjesni odbor, jer su se pobunili protiv vlasti prilikom ovrhe Miline kuće.

 ??  ?? Diva HRT//12.25, pon – pet
Gulperi NOVA TV // 18.15, pon – pet
Diva HRT//12.25, pon – pet Gulperi NOVA TV // 18.15, pon – pet
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia