Večernji list - Hrvatska - Ekran

MARINA POSTAJE LANA, A LANU ĆEMO GLEDATI KAO TINU TURNER

-

Nova nedjelja, nova zabavna i uzbudljiva emisija popularnog showa “Tvoje lice zvuči poznato” donosi osam nevjerojat­nih transforma­cija i poznatih glazbenih brojeva u izvedbi fenomenaln­ih kandidata šeste sezone. Fabijan Pavao Medvešek pritiskom na gljivu dobio je duet, odnosno priliku da se transformi­ra u Dianu Ross, dok će Lionela Richieja utjeloviti gost iznenađenj­a. – Imat ću prekrasnu haljinu s otvorenim ramenima, tu je i ono moje najdraže – cipele na petu! – komentiran­o je Medvešek svoju odjevnu kombinacij­u za ovaj romantičan duet. Lanu Klingor Mihić vidjet ćemo u “cipelama” legendarne i jedinstven­e Tine Turner, a izvest će hit “We don’t need another hero”. Lana će osim šoka kad sebe vidi u ogledalu identičnu Tini Turner, doživjeti i onaj drugi – kad vidi drugu natjecatel­jicu showa, Marinu Orsag transformi­ranu baš u nju. Prisjetit će se tako Lana svog nekadašnje­g benda ET jer će Marina izvesti nekadašnji veliki hit “Nemoj mi raditi to”. Hoće li se Mario

Valentić uspjeti uživjeti u način pjevanja Harisa Džinovića te što će mu biti najveći izazov u ovoj transforma­ciji, saznat ćemo u sljedećoj emisiji showa. Siniša Ružić ove će nas nedjelje podsjetiti na hit iz 1972. “The Temptation­s”, a Neda Parmać utjelovlju­je Katy Perry i izvest će pjesmu “Chained to the rythm”. Jole će stati na pozornicu zahvaljuju­ći natjecatel­jici Lu Jakelić, dok će Marko Braić podignuti atmosferu sljedećeg showa pjevajući hit Red Hot Chili Peppers “Give it away”.

 ??  ?? U novoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato” Lana Klingor postat će Tina Turner, dok će se Marina Orsag transformi­rati baš u Lanu. Fabijana Pavla Medvešeka očekuje duet s gostom iznenađenj­a.
U novoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato” Lana Klingor postat će Tina Turner, dok će se Marina Orsag transformi­rati baš u Lanu. Fabijana Pavla Medvešeka očekuje duet s gostom iznenađenj­a.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia