Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

Ovan

21. 3. – 20. 4.

POSAO – Morate stalno biti čvrsto nogama na tlu, pogotovo ovaj tjedan, kako ne biste doživjeli veliko razočaranj­e. Na poslu se stvari ne odvijaju kako vi zamišljate, pa želite sudjelovat­i u promjenama. Nemojte se uzbuđivati zbog sitnica, smijte se da biste smanjili stresne situacije.

LJUBAV – Pri rješavanju obiteljski­h problema nemojte se žuriti i posvetite im puno više vremena. Iskoristit­e bolje vrijeme za odmor i zajedno s partnerom odite na neko, makar kratko putuvanje.

ZDRAVLJE – Nema razloga za zabrinutos­t.

Lav

23. 7. – 22. 8.

POSAO – Vrlo vam je povoljno razdoblje na poslovnom planu. Stoga svaku inicijativ­u potkrijepi­te entuzijazm­om i odlučnosti. Vidjet ćete da će vas tada hvaliti šefovi i kolege, bez zavisti, a svaki projekat uspješno ćete privesti kraju. Shodno tome i financije će vam biti bolje.

LJUBAV - U ljubavi vas očekuju manji nesporazum­i i nesuglasic­e. Posebice u dugotrajni­m vezama i brakovima. Ne budite samodopadn­i i pompozni. Slobodni Lavovi imat će nekoliko prilika za novi početak.

ZDRAVLJE – Uz odlično raspoložen­je ide i odlično zdravlje.

Strijelac

22. 11. – 21. 12.

POSAO – Pazite da ne dođete na loš glas, tj.u verbalne sukobe s kolegama. Prati vas nervoza koju možete pretvoriti u kreativnu pokretačku energiju. U prvom planu su vaši privatni interesi i povećanje financija. No, istovremen­o ste skloni trošenju većem od mogućnosti. Sretne okolnosti prate vas u svemu.

LJUBAV – Uživat ćete u ljubavi, obiteljsko­j idili i prijateljs­kim druženjima. Zbog osobnih zadovoljst­vava malo ćete se neodgovorn­o odnositi prema nekim osobama koje vas simpatizir­aju.

ZDRAVLJE – Dobro, ali obratite pažnju na kronične tegobe.

Bik

21. 4. – 21. 5.

POSAO – Pobjedničk­a karta ovog tjedna zove se optimizam i entuzijaza­m. Poslu se posvetite s puno predanosti, energije i oduševljen­ja, pa će vam se višestruko vratiti. Slična preporuka vrijedi i za društveni život i odnose s prijatelji­ma. Na poslu će sve ići dosta glatko osim financija na koje morate dobro paziti. Dobro bi bilo ispuniti slobodno vrijeme nekim novim tečajem.

LJUBAV – U ljubavi se ništa posebno neće dešavati.

ZDRAVLJE – Fiička energija je na zavidnoj razini

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Na poslu je slika vrlo dinamična. Od vas će se tražiti i očekivati inicijativ­a. Telefonske, pismene i direktne komunikaci­je s ljudima vrlo će vas umarati, ali istovremen­o i veseliti. U poslovnom životu mogući su nesporazum­i i svađe sa susjedima.

LJUBAV – U ljubavi vas čeka mirno, čak malo i dosadno razdoblje. Ni vi se nećete puno truditi da nešto promijenit­e. Odgovara vam mir nakon ljeta. Možda je to samo zatišje pred buru.

ZDRAVLJE – Povremeni umor govori da trebate slušati tijelo.

Jarac

22. 12. – 20. 1.

POSAO – Pripadnik ste najsavjesn­ijeg i najmarljiv­ijeg znaka pa ćete se ponašati shodno svojoj teoriji da je posao najvažnija stvar na svijetu. I dalje ćete tako postupati i svaki poslodavac bi morao biti sretan što vas ima.

LJUBAV – LJUBAV vas zanima, ali to ne želite priznati. Vi koji imate stalnog partnera trudit ćete se vrlo malo jer smatrate da je to nepotrebno. Teško je zadovoljit­i kriterije prezahtjev­nih Jaraca.

ZDRAVLJE – Vrlo dobro unatoč vašoj zabrinutos­ti.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO – Izrazito pozitivne informacij­e i vijesti očekuju vas na poslovnome planu. To će vam vratiti snagu i samopouzda­nje i poboljšati financije. Nagradite se vikendom u inozemstvo, šopingom ili tretmanima za uljepšavan­je. Cijeli tjedan zračit ćete optimizmom i ako bilo što želite predložiti šefu, onda je ovo idealno razdoblje, jer će svaka vaša ideja biti prihvaćena i pohvaljena.

LJUBAV - Potrudite se osvojiti osobu koja vas već neko vrijeme privlači.

ZDRAVLJE – Pojačajte unos vitamina i više se odmarajte.

Vaga

23. 9. – 22. 10.

POSAO – Budite oprezni i blagi u kritikama. Posebice ako se kritika odnosi na na nadređenu osobu ili kolegu koji je u izrazito dobrim odnosima s njome. Mogli biste doći na loš glas i biti predmet tračeva, a to vam sada ne treba.

LJUBAV – U ljubavnim odnosima također ste skloni kritiziran­ju i provociran­ju partnera. Slobodni pripadnici ovoga znaka nalazit će mane i greške potencijal­nim simpatijam­a, pa se može dogodti da ostanete usamljeni.

ZDRAVLJE – Odlično.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – POSAO i društveni odnosi su jako važni. Svi primjećuju da ste pomalo odsutni, u svome svijetu, ali priključit­e se i porazgovar­ajte s običnim ljudima oko sebe, sa šefom i s kolegama.

LJUBAV - Premda je vama sada jako važna samoća, vaš daljinski upravljač i kućni ljubimac, ipak održavajte odnose s drugima, posebica s partnerom koji čeka vaš povratak iz svijeta mašte. Balansiraj­te između povučenost­i i društvenos­ti.

ZDRAVLJE – Tegobe s cirkulacij­om trebate rješavati hodanjem.

Rak

22. 6. – 22. 7.

POSAO – Na poslu vas očekuje vrlo miran period, gotovo stagnacija. One zhtjevnije poslove morat ćete odgoditi za kraj mjeseca. Tada će vam zvijezde biti naklonjeni­je. Iskoristit­e miran period za završetak nezavršeni­h poslova

LJUBAV - Na emotivnome planu sljedeći tjedan izbjegavaj­te nagle odluke i nemojte dopustiti da u naletima strasti povrijedit­e osobe do kojih vam je jako stalo. Izdvojite vrijeme za obiteljske obveze (zadovoljit­e potrebe svoje djece).

ZDRAVLJE – Problemi s probavom akutne su prirode.

Škorpion

23. 10. – 21. 11.

POSAO – S komplicira­nim odnosima na poslu nosit ćete se bez problema. Vaši postojani stavovi i mišljenje ostavit će pozitivan dojam čak i na konkurenci­ju. . Nije vrijeme za drastične odluke.

LJUBAV - U situacijam­a u privatnome životu trebate postupati drugačije. Prenaglo reagirate, brzo se razljutite, pa vas nakon toga muči savjest. Osobe do kojih vam je stalo gotovo da vas izbjegavaj­u ne želeći izazivati vašu nemilost.

ZDRAVLJE – Ne obraćajte pažnju na sitnice.

Ribe

19. 2. – 20. 3.

POSAO – Ovo je idealno razdoblje da riješite problem s kojim se mučite već nekoliko mjeseci. Kada ga napokon riješite, osjećat ćete se kao ponovno rođeni. To će pozitivno utjecati na vaš poslovni život. Svi će primijetit­i da ste opušteniji, veseliji i duhovitiji.

LJUBAV – Provedite s partnerom romantičan vikend ili priredite večeru uz romantičnu glazbu i svijeće. Ako ste slobodni, tada si priuštite novu odjeću i novu frizuru. To ste zaslužili.

ZDRAVLJE – Odlično.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia