Večernji list - Hrvatska - Ekran

KUD PUKLO DA PUKLO

-

EPIZODA 46 (SEZONA 2)

Tina se udomaćila kod Stipe kojem je sve neugodnije i osjeća se kao stranac u svojoj kući. U posjet iznenada dolazi Matina majka Lidija koja saznaje za Tininu situaciju s ocem. Mile renovira hotel te angažira Josipa koji počne ličiti.

EPIZODA 47

Lidija odluči pod svaku cijenu izgladiti Tininu situaciju s ocem te, iako je Tini i Mati obećala da neće, krši obećanje i odlazi razgovarat­i s Darijem. Mirandin snobovski nastup je uvrijedi pa je još odlučnija Tinu prihvatiti u svoju obitelj. Tina polako uviđa da su svi preozbiljn­o shvatili njezinu vezu s Matom.

EPIZODA 48

Miranda Lidiji nudi lažnu ruku pomirenja i poziva ih sve na večeru. Mate i Tina su zatečeni Lidijinim pristankom na večeru sa Žeravicama. Tina na večeri brzo prozre Darijevu igru i uzvrati mu: najavi skori brak s Matom, ako se Dario slaže, a on se mora složiti kako ne bi pokazao da zapravo – glumi.

No, Mate to shvati ozbiljno i zaprosi Tinu zaručnički­m prstenom koji mu je dala majka Lidija. Zatečena Tina ga odbije, a povrijeđen­i Mate joj govori neka napusti Stipinu kuću. Dok u Svetinoj kući traje proslava buduće prinove, Marko nastoji proširiti pogrebni posao te uz pomoć Srećka nabavlja pogrebna kola.

EPIZODA 49

Tina shvati da je povrijedil­a Matu i nesretna se vraća u hotel. Miranda je zadovoljna postignuti­m – Tina je prekinula s Matom. Stipe i Mile dolaze uplatiti misu za Katu i Damira, a don Ante prvi put pokaže ljudskost i ne naplati im.

EPIZODA 50

Prevareni Marko se razljuti i fizički zaprijeti Srećku. Nakon bezuspješn­og pokušaja utjerivanj­a duga, odlazi k Mati, kojem pak zaprijeti da će dovesti Milicu. Mate i Tina su prekinuli. Tini je žao njezine bešćutne reakcije prema

Mati te mu se dolazi ispričati. No, on ostaje hladan. Iako se nastoji oporaviti od prekida, Mate joj ipak nedostaje.

Barbara se bori s bolovima i odbija piti tablete. Ukućane dovodi do ludila zbog čega je svi kriomice “tabletiraj­u”.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia