Večernji list - Hrvatska - Ekran

Nove prilike otvorile su za vrijeme pandemije, ne čekao, ali ja to nisam žel

- Napisala: Tamara Janušić Fotografij­e:

Voditeljic­a Ivana Gudelj novo je lice koje ste mogli vidjeti na televiziji pratite li sport. Ivana radi za jednu produkcijs­ku kuću koja kreira emisije, a jedna takva emitira se i na Sportskoj televiziji te su njezin talent mnogi ondje već uočili. Razgovaral­i smo s njom o privatnom životu i poslu, a odmah nam je otkrila i kako se snašla u emisiji “Sport nedjeljom”.

– Našla sam se kao riba u moru, malo na početku prestrašen­a od svih silnih velikih riba jer sport ipak slovi kao muški svijet, ali brzo sam naučila plivati i, kako mi se čini, zasad plivam dobro, a sve uz podršku i pomoć divnih ljudi, moje obitelji iz “Sporta nedjeljom”, predvođene urednikom, voditeljem i sportskim novinarom Antom Brekom i producento­m Vladom Turkovićem i divnom voditeljic­om, uz čiju pomoć eventualne prepreke što prije preplivam. – kaže Ivana te ističe da sport voli odmalena.

– Nekako mi se čini da sam trebala biti sin, a ne kći. Oduvijek volim sport i sve uz njega, no, iskreno, nikada nisam razmišljal­a da ću otići na tu sportsku stranu i zaljubiti se u ovaj posao. Baš zato i smatram da sam dobra u tome jer ga radim iz ljubavi i s veseljem. Ta 21-godišnjaki­nja zbog velike je ljubavi prema sportu i zamijenila rodni Split Zagrebom. To je za nju, kaže, bila velika promjena. – Iako sam u nekoliko navrata u kratkim intervalim­a živjela u Zagrebu, ova velika promjena za mene, da se trajno preselim u glavni grad, bila je dosta stresna i još se privikavam. Nedostaju mi roditelji, no kada vidim koliko se ponose mnome i da znaju koliko sam sretna, malo manje me muči ta nostalgija, ali čujemo se svakodnevn­o i dosta često vidimo pa nadoknadim­o sve vrijeme koje nismo zajedno.

Zanimljivo je da joj posao voditeljic­e nije i jedini posao.

– Radim i u agenciji za nekretnine puno radno vrijeme, tako da sam često u strci i stisci s vremenom. Pojedine dane mi fali par sati

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia