Večernji list - Hrvatska - Ekran

KUD PUKLO DA PUKLO

-

EPIZODA 110 (SEZONA 2)

Zaljubljen­i Jesus bježi k Larissi u Krasinac, ali Milica ga vraća natrag i prisili da nastavi s treningom. No slomljeno ga srce toliko onesposobi da je Milica prisiljena pristati na njihovu vezu kako bi spasila svoju investicij­u. S koncesijom ipak nije iste sreće: iako Mile pokušava nagovoriti Damira da glasa za njihovu opciju, on ostaje na strani Tepavaca.

EPIZODA 111

Odbornici polude kad saznaju da je sastanak Odbora sazvan zbog humanitarn­e pomoći, a ne koncesije. Ipak, Josip predloži da odigraju humanitarn­u utakmicu, nakon koje pobjednik dobiva zemljište. Milica pristaje jer će u njezinu timu igrati Jesus. Usput planira snimku njegove igre poslati nogometnom menadžeru Zoranu.

EPIZODA 112

Osvanuo je jedan od najhladnij­ih dana i svi su zabrinuti hoće li se utakmica uopće moći održati. Katarina i Franjo pronalaze najbolje rješenje – utakmica će se igrati na polju, a live prijenos će se puštati navijačima na toplom u hotelu i Svetinom dućanu, uz humanitarn­u naplatu ulaznice.

EPIZODA 113

Zgrožen prizorom Milice i Zorana, Tomislav odluči odustati od svega.

I Milici propada posao s igralištem, jer Franjo, nakon pregleda sporne situacije, presuđuje za JODI.

No Milica živne kad Zoran ipak oduči uzeti Jesusa pod svoje jer mu ozljeda nije ozbiljna. Milica, Tom i Zoran odlaze za Zagreb, a Jesus ostaje kod Zdenke na liječenju, gdje otkriva čari rakije.

EPIZODA 114

Damir je sve ljubomorni­ji zbog učestalog druženja Katarine i Franje.

Isti problem muči i Milu, koji svoje sumnje prenosi na Marka.

Njih dvoje špijunažom pokušaju doći do istine, no planove im omete Jesusov iznenadni bijeg.

Skupina je pred novim problemom: kako pod kontrolom zadržati sve veću Jesusovu sklonost rakiji. Rakić se potajno nalazi sa Stipom i otkriva mu kako su šefovi odlučili Mati uskratiti promaknuće zbog njegove veze s Tinom. Brižni Stipe oklijeva treba li tu vijest podijeliti s Matom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia