Večernji list - Hrvatska - Ekran

DAJEM TI ŽIVOT

-

EPIZODA 16

Pedro je pušten iz zatvora nakon što je Ernesto povukao tužbu protiv njega. Elena trči da ga zagrli i oni se poljube i priznaju svoju ljubav, no ta je ljubav nemoguća. Gina ide po Pedra i ondje vidi Elenu.

EPIZODA 17

Pedro kaže Eleni da je voli i da će ostaviti sve zbog nje, no ona ga mora ostaviti zbog obitelji. Pedro kaže Agustínu da se Elena željela naći s njim samo da mu kaže da je više ne zove, Agustín ga tješi da je tako najbolje jer on Eleni ne bi mogao financijsk­i pružiti ono na što je naučena.

EPIZODA 18

Elena objasni Pedru da je ono što se dogodilo između njih samo trenutak slabosti, on odgovara da se ona jedino tada prepustila svojim istinskim osjećajima. Elena mu jasno daje do znanja da nikad neće ostaviti obitelj. Gabriela i Samuel prate Modesta, ali im on pobjegne kada prođe kroz crveno svjetlo.

EPIZODA 19

Elena je bijesna kad shvati čemu je sve Ernesto spreman pribjeći kako bi je spriječio da kaže Nicolásu da je posvojen. Ester kaže Rosi da ne želi gledati Samuela kako pati i traži da ga ostavi ako se samo misli poigravati s njime.

EPIZODA 20

Pedro odustaje od vjenčanja s Ginom jer voli Elenu. Gina odlazi Eleni i optužuje je da je kriva za sve. Agustín tješi Ginu. Andrea razgovara s prijatelji­cama i planira putovanje Europom. Elena odluči da se neće rastati od Ernesta i čitava obitelj se seli u Houston.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia